Lillebror Hazard på vei ut av «storebrorens skygge»

286

Thorgan Hazard mer kjent som lillebroren til Chelseas Eden Hazard. Nå har han virkelig fått seg et navn i den tyske fotballen, det etter glitrende spill for Borussia Mönchengladbach de siste årene. 

Den belgiske midtbanespilleren Thorgan Hazard har lenge prøvd å komme seg ut av skyggen, til sin langt mer etablerte storebror Eden Hazard.  Og nå ser det ut til at han har klart det også, etter flere år med hardt arbeid for den tyske Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach.

Med elleve mål forrige sesong, og nå en nøkkelrolle for sin klubb Borussia Mönchengladbach, har  25-åringen Hazard, klart å få oppmerksomheten på egen hånd, og det uten storeboren Eden Hazard i nærheten.  Også han tidligere klubb-trener og nå Borussia Dortmund-trener Lucien Favre har roset 25-åringen opp i «skyene».

Han ble anbefalt til meg mens jeg var på ferie, sier den tidlige Mönchengladbach-treneren, ifølge den offisielle nettsiden til Bundesliga .

«Basert på det jeg så på Internett, sa jeg at vi burde ta ham med det samme, da det ikke er økonomisk risiko. Det var bare en låneavtale. «

- Annonse -

«Jeg fant ut at han var noe helt spesielt,  basert på det jeg så. Det var nok for meg å vite at han hadde et stort talent. «

Thorgan Hazard har vært i den tyske Bundesliga klubben Borussia Mönchengladbach siden 2015.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -