Lillebror knuste storebror i Torres comeback

149
Atletico Madrid. Foto: Wikimedia

Atletico Madrid blir ofte sett på som lillebror i Madrid. Real Madrid har i en årrekke vært det suverent beste laget fra Madrid.
Dette er nå i ferd med å snu seg, Atletico vant La Liga i 2013/14 sesongen, og ligger på 3.plass så langt i år, kun 1 poeng bak Real Madrid som har 1 kamp mindre spilt. Real Madrid har heller ikke slått «lillebror» på de 5 siste møtene, ihvertfall ikke etter ordinær tid. I fjorårets Champions League finale vant «storebror» etter spilleforlengelse.

Real Madrids rekke uten seier mot «lillebror» ble i kveld forlenget, da Atletico vant kveldens copa del rey kamp 2-0.
Etter en knapp time blir Sergio Ramos den store syndebukken etter å ha revet ned Raul Garcia innenfor 16-meteren. Dermed blir det straffespark, et straffespark som Garcia selv tar, og 1-0 til hjemmelaget. Etter scoringen presset Real for utligning, men kvelden tilhører lillebror og etter 75 minutter er det Gimenez som stanger inn en corner til 2-0, og dermed blir det Atletico seier i Fernando Torres comebacket.

Nå har Real Madrid 6 kamper uten seier mot Atletico.