Suarez om Barcelona-frustrasjon: – Gråt på grunn av situasjonen

234
Luis Suarez. Bilde: Lluís from Sabadell (Barcelona), España, Wikimedia.

Luis Suarez beretter om stor frustrasjon i forbindelse med avskjeden fra Barcelona.

Etter seks år i Barcelona, var Luis Suarez ikke lengre ønsket i klubben. Spissen signerte for Atletico Madrid i september. Nå innrømmer den uruguayske landslagsspilleren at han gråt på grunn av situasjonen i Barcelona.

– Disse dagene var vanskelige. Jeg gråt på grunn av det jeg måtte gå gjennom, sier Suarez etter Uruguays 2-1-seier mot Chile.

– Ikke alle vet hva som skjedde, men det verste var å dra på trening og bli sendt til en annen gruppe enn alle andre, fordi jeg ikke fikk lov til å spille i treningskamper. Min kone kunne se hvor ulykkelig jeg var og hun ville se meg smile igjen. Da muligheten kom til å signere for Atletico var jeg ikke i tvil, utdyper 33-åringen.

- Annonse -

Les også: Ståle Solbakken er ferdig i FC København

Suarez hadde blant annet blitt støttet av Lionel Messi via et innlegg på Instagram. Suarez var ikke overrasket over støtten.

– Jeg var ikke overrasket at Messi støttet meg offentlig, fordi jeg kjenner ham for godt. Han visste hvor smertefull dette var for meg. Følelsen om å bli sparket av klubben var det som gjorde mest vondt. Måten de gjorde ting på var ikke riktig, og Leo kjenner meg og vet at jeg og min familie led, avslutter Suarez.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -