Lillestrøm-legende klar for 4. divisjonsklubb

1225
Frode Kippe. Bilde: Jarvin, Wikimedia.

Den tidligere Lillestrøm-legenden Frode Kippe har signert for 4. divisjonsklubben Kolbotn. Dermed returnerer midtstopperen til sin moderklubb som han forlot til fordel for Lillestrøm.

43-åringen har tilbrakt brorparten av karrieren i Lillestrøm. Mellom 1998 og 2002 spilte han i England for Liverpool og Stoke.

I Lillestrøm, der Kippe jobber som spillerutvikler, er den tidligere lagkapteinen en legende. Til sammen har han spilt 444 seriekamper for klubben og vunnet cupgull i 2007 og 2017.

Les også: Sjekk hvilken plass Frode Kippe har på denne eksklusive listen

- Annonse -

Kippe la opprinnelig opp etter 2019-sesongen. I 2020 gjorde han likevel et kort comeback, og spilte tre kamper i OBOS-ligaen i løpet av høsten.

– Det er deilig å være tilbake i moderklubben. Jeg har fortsatt lyst å spille fotball, og da var det helt naturlig å vende tilbake til Sofiemyr. Jeg har vært så heldig at jeg har kunnet trene noen økter med LSK ukentlig, så formen er slett ikke verst. Matchvekten skal også være innen rekkevidde, så jeg skal være klar når serien starter i august, sier Kippe til Oppegård avis.

Sindre Tverå Brevik, hovedtrener og sportslig leder i Kolbotn, er meget fornøyd med klubbens nyeste signering.

– Det er helt åpenbart at Frode er alt for god for fjerdedivisjon rent nivåmessig, så han er en kraftig forsterkning for oss på banen. Samtidig gleder vi oss til hva han kan lære resten av guttene om hva skal til for å prestere på et høyt nivå, og sannsynligvis har han mye å komme med rent taktisk til oss i trenerteamet også, sier han til avisen.

Kolbotn åpner sesongen i 4. divisjon 17. august hjemme mot Oppsal 2.

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Vil du bli lagansvarlig skribent for Kolbotn eller andre breddeklubber? Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -