Liverpool skal nærme seg signering av Leipzig-stopper

544
Ibrahima Konate. Bilde: Willibald11, Wikimedia.

RB Leipzigs midtstopper Ibrahima Konate skal nærme seg en overgang til Liverpool. Dette beretter den pålitelige journalisten David Ornstein.

The Athletic-journalisten beretter at klubbene nærmer enighet om en overgang. Forhandlingene skal ha kommet langt, og Liverpool håper å kunne signere 21-åringen etter sesongen.

– Liverpool jobber med å fullføre en avtale for Ibrahima Konate fra RB Leipzig. Avtalen er ikke i boks, men det er gjort betydelig framskritt. Mest sannsynligvis må hans utkjøpsklausul på rundt 40 millioner euro betales, skriver Ornstein på Twitter.

Les også: Junker forlot Glimts treningsleir

- Annonse -

Konate har siden sommeren 2017 spilt for Leipzig. Den franske U21-landslagsspilleren har til sammen spilt 61 kamper i Bundesliga (to mål, én målgivende). Flere skadeperioder har sørget for at Konate har gått glipp av en del kamper. Denne sesongen har midtstopperen kun spilt ni seriekamper for klubben.

Når Konate er frisk, presterer han imidlertid på et høyt nivå. Etter Dayot Upamecano kan Leipzig dermed miste enda en ung og lovende midtstopper.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -