Lloris etter brutalt tap: "Man føler seg veldig langt unna toppen"

485

Tottenham-keeper Hugo Lloris måtte innrømme at laget hans er et godt stykke unna de ypperste i Europa etter at de ble «filleristet» av Borussia Dortmund i åttedelsfinalen i Europa League torsdag kveld.

Spurs ble slått 3-0 i den første kampen mot det tyske laget som ligger i samme posisjon i sin liga som Tottenham ligger på i Premier League, andreplass. Stoltheten til London-klubben ble såret og i helgen må de slå tilbake om de skal være med i kampen om å vinne Premier League-tittelen. I såfall blir det første gang på 55 år Tottenham går til topps.


Lloris sier: «Etter en kamp som dette føler du deg veldig langt fra de beste lagene i Europa, men på samme tid, det er denne typen kamper du ønsker å spille. Da må vi være klare for å konkurrere.»

Lloris avviser at manager Mauricio Pochettinos avgjørelse om å gjøre sju endringer på laget ranet Spurs for sjansen til å få noe ut av turen til Tyskland.

- Annonse -

«Når du er spiller er du alltid klar, uansett. Hvilke spillere, hvilket lag og hvilken taktikk, det er bare fotball og tankene dine er alltid klare til å konkurrere. Men på dette nivået mot en motstander som dette trenger vi mer,» sier den franske keeperen.

«Jeg ønsker å spille flere slike kamper og for å gjøre det må vi komme til Champions League. Det var vår følelse etter at vi trakk Borussia Dortmund. Vi sa, «OK, bra», fordi det er en stor kamp og det er en Champions League-kamp og det vil bli veldig interessant å konkurrere mot et slikt lag og lære foran neste sesong. Men etter kampen har vi ikke noe å lære, det er bare å glemme kampen.»

Returkampen på White Hart Lane er på torsdag, før det har Spurs en viktig oppgave i hjemlig liga.

Tottenham har bare vunnet to av de siste sju kampene og fart på sakene igjen mot Aston Villa søndag hvis de skal lansere et seriøst tittelbud i løpet av de siste ni kampene.

«Jeg er ikke bekymret. Jeg vet vi kommer tilbake. Jeg vet kvaliteten og mentaliteten i laget. Selvfølgelig kan vi stille spørsmål ved oss selv, men ikke for mye, fordi ligaen er veldig viktig. Vi er i en god posisjon, og vi må gjøre alt vi kan for å bli i denne posisjonen.»

Etter den brutale leksjon i Dortmund, Spurs vet det nivået som kreves hvis de ønsker å konkurrere i Champions League neste sesong.

NB! Tottenham måtte overnatte i Dortmund etter kampen fordi flyet som skulle frakte dem hjem hadde tekniske problemer.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -