Lokalfotballen stenges inne i bomringen

572

Har man følgt med i media siste ukene, så har man fått meg seg uroen og aksjonene rundt bomringen. Vi vet at dette vil øke arbeidsledigheten, ødelegge privatøkonomien til mange familier og enslige, men hva med lokalfotballen? Bomringen ødelegger mye mer enn barefolks økonomi.
Lokalfotballen i Rogaland for barn og unge har vært en stor del av livet til mange opp gjennom årene. Noen må reise kort, mens noen må reise langt for å spille bortekamp. Foreldre stiller stadig opp med biler til egne og andre sine barn for å komme seg til bortekamp. Disse foreldrene har gjort dette av fri vilje, men hva skjer når bommene settes opp? Ikke alle småbarns familier har råd til å kjøre frem og tilbake for at ungene skal spille kamp.

Bruk offentlig transport sier politikerene. Sett 15-20 barn med fotballutstyr, baller, sekker inn på bussen som allerede er meget full. La barna ta bussen i 1,5 time for å spille kamp mot Lura. Be barna si til foreldrene at dem kommer hjem rundt 23.00 på onsdags kveld siden bussen går sjeldent.

Kjære politiker. Dette går ikke, dette er bare noen av problemene man støter på.

Vi kan ta et eksempel som Hundvåg. Hundvågs nærmeste og eneste andre lag som er før bomringen er Buøy, ellers så må man betale i bomringen hver vei? Er man uheldig så må man betale 44,- per bil t/r for å spille mot et annet lag enn buøy? Det blir ganske mange kroner ekstra i måneden for familier som ikke har den beste økonomien. Hva skjer da når foreldrene som ALLTID stiller opp med å kjøre, ikke har råd til å kjøre?

Dette er bare noen eksempler som tilsier at bomringen også ødelegger for lokalfotballen. Foreldre som må fortelle barna at dem ikke har råd å sende barna sine på idrett. Jeg kunne skrevet i timevis, men holder meg kort. Resten sier seg selv. NOK ER NOK.

Følg meg gjerne på twitter @berven_marcus

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

1Kommentarer

kommentarer