Lørdag for president!

188

Lukten av klementin har kommet for å bli, og aksepten av at julebrus selges i butikken har overgått irritasjonen om akkurat det samme. Vi sikler på gløggen, og høstkveldene går sakte over til å bli vinter- og snart julekvelder. Gledene er mange, men kanskje størst her i landet er gleden av at landslagspausen er over, slik at vi kan gå tilbake til å heie på klubbene våre.

Etter at fotballinteressen ble slått i bakken av Tsjekkia på fredag, ser vi et lørdagslys i tunellen som skal utvikle seg til å bli et fyrverkeri uten like. Først skal vi se United ta imot Arsenal på Old Trafford, før turen går til Dortmund, der Bayern München kommer på besøk. Dagen avsluttes med Game of Thrones, episode 61: Atletico – Real. For en lørdag dette blir!

 

sticker375x360-u1

- Annonse -

 

 

Manchester United – Arsenal, 13:30

Sist gang The Gunners besøkte Sir Matt Busby Way i Manchester fikk vi se en ny helt bli født. Etter å ha scoret to mål mot Midtjylland i Europaligaen fikk Marcus Rashford debuten sin i Premier League, der han svarte med enda to mål (på fire minutter!) når United vant 3-2. Gary Neville har nylig slått fast at Rashford bør spille foran Zlatan; kan lørdag bli nok en drømmedag for 19-åringen?

03_28144831_0807b8_2713795a

 

Dortmund – Bayern, 18:30

Bayern München står uten tap på de siste 20 kampene når de møter opp på Signal Iduna Park for Der Klassiker lørdag kveld. Det har så vidt gått 3 måneder siden Vidal og Müller sørget for en tomålsseier foran 81000 mennesker nettopp der, så hjemmefansen ønsker revansj av type 2012 (5-2).

bvb-bayern

 

Atlético Madrid – Real Madrid, 20:45

I Madrid er det foreløpig Atlético som regjerer, selv om Real står med siste seier etter å ha vunnet Champions League-finalen på straffer. Galácticos leder også La Liga, med 0 tap på 11 kamper, der Atlético har gått på to. Los Colchoneros håper at toppscorer Antoine Griezmann skal sørge for at akkurat dét tallet blir stående etter El Derbi madrileño.

real-madrids-cristiano-ro-009

 

Om du er opptatt på lørdag og ikke tør å late som at du er syk, følger du selvfølgelig kampene på FlashScore.nu og i appen vår.
Takk skal dere ha, fotballguder. Vi gleder oss!

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -