Lucas Moura: «Kan være jeg forsvinner fra PSG»

207

Det har vært rykter om om Inter og Manchester United. Nå åpner Lucas Moura opp for å forlate Paris Saint-Germain.

Den offensive midtbane Lucas Moura (24) innrømmer at han kan være på vei bort fra Paris Saint-Germain i løpet av sommeren.

– I hvert overgangsvinduet er det alltid spekulasjoner om meg. Men i virkeligheten er det ikke kommet noe bud på meg, og det er ingenting som er konkret. Min agent har ikke snakket med meg om en overgang. Jeg har kontrakt frem til 2020, og hvis noe kommer opp, vil vi se på det. Akkurat nå er det ingenting, sier han til Diario.

– Kan jeg velge enn annen klubb fremfor PSG? Det kan være en mulighet, men i dagens situasjon, har jeg ikke fått noen tilbud, og jeg har en kontrakt, fortsetter Lucas Moura.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -