Lyon frykter at Lacazette er tapt for klubben

174

Alexandre Lacazette har de siste to overgangsvinduene vært sterkt linket bort fra Lyon. Med en overgang til Premier League-klubben Arsenal, Chelsea Liverpool, Manchester United og Tottenham som de største  klubbene. 

Den 25 år gamle spissen fortsetter å imponere for Lyon denne sesongen, så langt har han scoret 23 ligamål for klubben. Som nå frykter spissen er tapt for klubben, når overgangsvinduet åpner om noen måneder. Lacazette som nettopp er koblet med en overgang til Arsenal. Det er ikke første gangen spilleren er ryktet bort fra den franske toppklubben. I løpet av de to siste overgangsvinduene har han blitt koblet med en overgang, til en rekke utenlandske storklubber. Først å fremst klubber i Premier League.

Her snakker vi om klubber som Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United og Tottenham som har vist interesse for 25-åringen. Nå for ikke lenge siden var det Arsenal, som har en franskmann som manager, som sist viste sin interesse for 25-åringen. Bernard Lacombe, som fungerer som rådgiver for den franske klubben, legger ikke skjul på at det vil være et stort tap å miste Alexandre Lacazette.

– Om tilfelle blir at han forlater oss, vil det være et stort tap for klubben. Selv om klubben vil få en masse penger for ham, så er ham en viktig spiller for oss, og vi vil først få se betydning for klubben når han er borte, sier Bernard Lacombe til RMC.

- Annonse -

– Noe som gjør at det kan bli vanskelig for oss å finne en erstatter, på samme kalibret som ham har. Jeg håper han fortsetter i Lyon i et eller to år til, nettopp fordi han er så god en spiller avslutter, Bernard Lacombe.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -