Lyon-presidenten snakker ut om Fekir sagan: Han vil ikke vekk

195

Lyon-presidenten, Jean-Michel Aulas, skal ha sagt at hans stjernespiller Nabil Fékir blir i klubben.

Liverpool ligger langflat etter Nabil Fékir, men ingen overgang er forventet fra spilleren.  Flere medier har rapportert flittig i løpet av den siste tiden, om at et kjøp skal være like rundt om hjørnet.

Men nå sier Lyon-presidenten Jean-Michel Aulas, at det ikke blir aktuelt å selge spilleren. Jeg tror heller ikke spilleren kommer til å forlate oss denne sommeren, sier Aulas til Canal +. 

– Han er en av de beste spillerne i Frankrike – og i verden siden han er verdensmester. Han er Lyon spiller, så han er her også det neste sesong. Imidlertid er det ingenting i fotballverdenen som noen gang er sikkert.

– Samtidig har jeg imidlertid ikke fått inntrykk av at han vil bort. Han er med 90% sikkerhet også en Lyon spiller neste sesong. Hvis han ikke har forlatt oss når juli er over da, blir han.

- Annonse -

– Det er ikke størrelsen på budet som vil endre vår situasjonen rundt Fékir, men det er hans egne ønsker,» konkluderer Aulas.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -