Mainz-profil nærmer seg Premier League-klubben Everton

374

Everton skal ettersigende nærme seg Jean-Philippe Gbamin fra Mainz 05.

I går solgte Everton sin midtbaneprofil Idrissa Gueye til Paris Saint-Germain. Nå skal allerede The Toffees ha funnet erstatteren i form av Jean-Philippe Gbamin fra den tyske Bundesliga-klubben 1. FSV Mainz 05. Det er også forventet at klubbene vil komme til enighet om en avtale i løpet av onsdagen. Everton skal ha tilbudt den 23 år gamle defensive midtbanespilleren en femårskontrakt, hvor Mainz kan tjene rundt 30 millioner euro for et salg.

Det står derimot en del detaljer før en avtale er i orden, mens flere medier i Tyskland skriver at begge parter er optimistiske med tanke på utsiktene til å avslutte avtalen denne onsdagen. Det kan bety at spilleren vil kunne ta legesjekken allerede i morgen tidlig.

Ivorianeren Gbamin, som også har fransk statsborgerskap, har vært i Mainz siden 2016, etter han ble hentet fra Lens. Forrige sesong spilte han 30 kamper for 1. FSV Mainz 05.  Den 1,86 meter høye Ivorianeren er også i stand til å spille midtstopper. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -