OFFISIELT: Robert Skov klar for Bundesliga-klubb

328
Robert Skov (bildet), er klar for TSG Hoffenheim. Foto: Andre Borges/Agência Brasília/ wikimedia commons

Bundesliga har fått en ny danske i den tyske toppdivisjonen.

Det ble med en sesong for Robert Skov i den danske toppklubben FC København. Neste stoppested blir den tyske storklubben TSG Hoffenheim, det ble klart etter han besto den obligatoriske legesjekken hos Hoffenheim. Begge klubbene har bekrefter både FCK og TSG Hoffenheim på deres hjemmesider.

Robert Skov som ble hentet til den danske hovedstadsklubben i januar fra Silkeborg IF og har spilt 72 kamper og scoret 33 mål i alle turneringer. Forrige sesong ble han også historisk når han noterte seg for 29 mål i Super League.

– Spilleren har vist en voldsomt utvikling i sin tid som FCK-spiller, sier klubbens norske hovedtrener Ståle Solbakken. Den første halve sesongen måtte han lære mye, og vi ga ham den tiden han trengte og rikelig med spilletid, til å bli en god spiller for oss.

En avtale er en avtale

Det er ingen hemmelighet at vi hadde håpet at vi kunne holde Robert litt lenger, ettersom vi har noen viktige kamper foran oss. Men da vi hentet ham, gjorde vi også en gentleman-avtale om at han kunne gå av hvis det rette budet kom og en avtale er en avtale.

- Annonse -

Bundesliga-klubben kom med et økonomisk attraktivt tilbud, men vi solgte bare fordi Robert virkelig ønsket det. Vi respekterer det, og vi ønsker Robert og hans familie alt godt i fremtiden. Vi ser frem til å følge ham og hans venstre ben i Bundesliga, avslutter Ståle.

Et stort privilegium

Robert Skov debuterte også nylig på det danske A-landslaget og ser nå frem til et nytt skritt i karrieren:

– Det har vært et stort privilegium for meg å spille for klubben, og jeg takker alle lagkameratene, personalet og alle i organisasjonen for å ha havnet i denne situasjonen. »

Flott å oppleve backing

– Jeg følte meg veldig komfortabel fra starten av og hadde optimale muligheter til å utvikle meg som spiller. Jeg har blitt vist stor selvtillit og lært mye.

– Samtidig har det også vært stort for meg å oppleve den enorme støtten jeg har møtt fra fansen hele veien. Spesielt i perioden hvor jeg ikke bare scoret mange mål, men også brente straffe i Brøndby og måtte falle. Det satte jeg veldig pris på.

Tilbudet var for godt til å si nei

– Jeg føler at denne muligheten er for god til å si nei til. Det er en veldig bra klubb i en feit liga som jeg alltid har drømt om å prøve ut. Hoffenheim har vært veldig grundig og virkelig ønsket meg, og jeg gleder meg til å komme i gang.

– Motsatt er det også trist å forlate FCK og København allerede, for det har gått mye raskere enn jeg noen gang hadde forestilt meg. Jeg vil savne alle og vil definitivt følge laget og klubben i fremtiden,» avslutter Robert Skov.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -