Målløst på White Hart Lane i Klopp-debuten

110

Målløst på White Hart Lane i Klopp-debuten

 

Mange var spente på hvordan Liverpool-spillerne ville respondere på deres nye tyske managers fysisk krevende spillestil. Klopp og hans direkte og høytpressende filosofi, såkalt «gegenpress» var enkel å kjenne igjen det første kvarteret av oppgjøret i London. Liverpool yppet seg tidlig og kunne ha tatt ledelsen allerede etter 9 minutter da belgiske Origi headet ballen i tverrligger etter en stuss fra Emre Can. Fra andre halvdel av omgangen var det derimot Tottenham det dreide seg om. Etter å ha ridd av trykket fra gjestene var de hvitkledde nære ved å score både med Harry Kane, men også to ganger med innbytter og kameruner Clinton N’Jie, som for øvrig hadde kommet inn for en skadet Nacer Chadli.

Oppgjøret var i den andre omgangen også jevnspilt. Dog var hjemmelaget fortsatt hakket mer farlig frempå enn gjestene fra Beatles-byen. Kanskje burde avgjørelsen ha falt da Christian Eriksen, som var veldig toneangivende for hva Tottenham foretok seg offensivt lørdag formiddag, fintet av halve Liverpools venstreside og serverte Harry Kane ballen på sekstenmeteren. Dessverre for publikummet på White Hart Lane har det ikke gått like knirkefritt for den engelske landslagsspissen i år som det gjorde i fjor, og ballen kunne Mignolet slå ut til hjørnespark.

Oppgjøret endte dermed målløst og det skiller fremdeles bare ett poeng mellom de to lagene på tabellen.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -