Martin berget poeng for Lillestrøm

775

Det så lenge ut til at Bodø/Glimt skulle få med seg alle poengene fra Åråsen hjem til Bodø, men slik skulle det ikke gå. Det var en frisk åpning på kampen, og Lillestrøm hadde to gode muligheter allerede de første ti. Det var likevel gjestene fra nord som skulle ta første stikk; Milan Jevtovic skar inn fra høyrekanten etter 12 minutter og curlet ballen forbi keeper etter passivt forsvarsspill fra Lillestrøm. Vertene kom svært nær utligning da Fred Friday headet i stolpen, men det forble 0-1 til gjestene til pause. Utover i andre omgang kom Glimt svært nære ved å øke ledelsen etter en meget god kontring, men avslutningen fra Trond Olsen var alt for svak. Hjemmelaget fortsatte å presse på for utligning, og i det 83. minutt kom endelig målet. Et frispark fra Malaury Martin gikk via Trond Olsen og inn i målet bak keeper Halldorsson. Lillestrøm fortsatte å presse på for vinnermålet, men klarte ikke å få ballen i mål. Dermed endte det 1-1 på Åråsen, alt i alt et rettferdig resultat. Bodø/Glimt er dermed fortsatt ubeseiret i årets Tippeliga, og står med 4 poeng på to kamper. Hjemmelaget har på sin side 2 uavgjorte kamper bak seg.

Martin setter inn utligningen for Lillestrøm.

Bodø/Glimts kaptein Thomas Jacobsen ble byttet ut etter en drøy times spill, og på spørsmål fra fotballnerd om situasjonen og kampen forøvrig svarte han følgende: «Det smallt på baksiden av låret. Det føles selfølgelig bittert at vi ikke tok med oss alle poengene når vi var så nære. Synes vi gjør en ok bortekamp og har fått en godkjent start på sesongen».

Midtbanespiller Henrik Furebotn syntes det var bittert at Glimt ikke klarte å få med seg alle tre poengene fra Åråsen: «Veldig surt å sleppa inn eit sånt mål på slutten når me ha leda store dele av kampen. Følte me hadde god kontroll på dei, men so laga me eit unødvendig frispark på slutten der. Alt i alt Ok nøgd me eit poeng borte mot LSK ei bana der Glimt har slitt i mange år».