Medier: Bayern signerer Championship-spiller

392
Bilde: Matthias-giese , Wikimedia.

De regjerende Champions League-mesterne Bayern München signerer Readings Omar Richards, beretter avisene Bild og kicker.

Få dager etter at det ble kjent at Leipzigs Dayot Upamecano blir klar for Bayern etter sesongern, ser de tyske seriemesterne ut til å ha signert enda en forsvarsspiller. Venstrebacken Omar Richards skal i likhet med Upamecano slutte seg til Bayern til sommeren. Klubben har ikke bekreftet signeringen.

Richards har spilt 26 av 29 mulige kamper i Championship for Reading denne sesongen, og startet de fleste av dem. Til sammen har 22-åringen spilt 77 kamper på nest øverste engelsk nivå (to mål). I tillegg har han én landskamp for Englands U21-landslag.

Les også: Trener tøft før sesongstarten

- Annonse -

I Bayern kan Richards innta rollen som backup for venstrebacken Alphonso Davies. Bayern er tvunget til å forsterke forsvaret: David Alaba og Jerome Boateng er på utgående kontrakter, og trolig forlater begge forsvarsspillere klubben etter sesongen.

I likhet med Alaba og Boateng er også Richards på utgående kontrakt. Han kan dermed forlate Reading gratis etter sesongen.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -