Medier: Sancho vil forlate Dortmund og ønsker retur til Premier League

557
Jadon Sancho. Bilde: Werner100359, Wikimedia.

Ifølge flere medier skal Jadon Sancho ha bestemt seg å forlate Dortmund. Spox og Goal beretter at engelskmannen ønsker å returnere til Premier League allerede denne sommeren.

Sanchos kontrakt med Dortmund varer ut 2021/22-sesongen. Likevel skal Sancho ønske seg bort fra Dortmund og tilbake til England etter den nåværende sesongen. Særlig Manchester United og Chelsea skal være interesserte i å signere Sancho.

Les også: Engen og Minde innbyttere da Wolfsburg åpnet etter koronapausen

Sanchos kontrakt skal ikke inneholde en utkjøpsklausul. Interesserte klubber må dermed bli enige med Dortmund om en overgang. Til tross for at korona har minsket markedsverdiene verden over, kan forhandlingene bli tøffe.

- Annonse -

– Til tross for den eksistensielle krisen, kan jeg være tydelig på at selv de rike klubbene ikke trenger å tro at de kan få kupp hos oss, sa Dortmunds styreleder, Hans-Joachim Watzke, til SportBild.

Les også: Hvor ender denne Ajax-spilleren opp?

Sancho kom til Dortmund fra Manchester City i 2017. De siste sesongene har 20-åringen utviklet seg til en sentral brikke i Dortmunds angrepsspill. I 93 offisielle kamper for Dortmund har Sancho scoret 31 mål og slått 43 målgivende pasninger. Den engelske landslagsspillerens markedsverdi skal ifølge Transfermarkt være 117 millioner euro.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -