Hvor ender denne Ajax spilleren opp?

206
Ajax logo

Donny van de Beek har etter Ajax sin store sesong i fjor vært linket til mange klubber. Nå skal selveste Zinedine Zidane selv ha ringt til den nederlandske 23-åringen for å overtale han til og velge Real Madrid. 

For ifølge The Sun så skal Ajax-spilleren være en av Manchester United sine store overgangsmål denne sesongen. Han er da tiltenkt en rolle sammen med Bruno Fernandes på midtbanen. Men nå skal Real Madrid også kastet seg inn i kamper om midtbanespilleren. Den spanske storklubben som har Kroos og Modric som begge begynner å gå på sine siste dager har begynt å se seg rundt etter erstattere for de to aldrene stjernene. Og etter Zidane sin samtale med nederlenderen skal nå Real være i førersetet til å signere midtbanespilleren.

Les også: Stian Ringstad signerer for Ull/Kisa

Så når overgangsmarkedet åpner så kan det være ekstremt interessant å følge van de Beek. Siden det er tross alt ikke bare de to storklubbene som er ute etter spilleren. Everton og Newcastle skal også være blant klubbene som jakter midtbanespilleren. Det er ryktet om at Ajax skal være villig til å slippe spilleren for riktig sum. Summen det skal være snakk om er 44 millioner pund.

- Annonse -

Han står så langt med 23 kamper i ligaen denne sesongen og har også scoret 8 mål og gitt 6 målgivende. Han står også oppført med 9 A-lagskamper for Nederland.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -