Stian Ringstad signerer for Ull/Kisa

528
Stian Ringstad. Bilde: Steindy, Wikimedia.

Den tidligere Eliteserie-spilleren Stian Ringstad har signert for Ull/Kisa. Klubben bekrefter signeringen på sin hjemmeside.

Ringstad var uten klubb etter at oppholdet i Haugesund var over etter et drøyt halvår. Etter skadetrøbbel og sykdom er 28-åringen nå klar for nye utfordringer.

Les også: Video: Erling Braut Haaland ser frem til storoppgjøret tirsdag

– Jeg tror dette er veldig riktig i min situasjon nå. Det som har vært det har vært. Nå er jeg veldig sugen på å komme meg tilbake på banen, få spilt kamper og få vist meg fram fra en god side. Jeg ser det her som en restart for min del og gleder meg nå bare til å komme i gang, sier han til Ull/Kisas hjemmeside.

- Annonse -

Ringstads kontrakt med klubben som spiller i OBOS-ligaen, varer ut 2021. Ull/Kisa presenterer Ringstad som en «signalsignering».

– At en lokal spiller med bøttevis av Eliteserie-erfaring og et utenlandsopphold bak seg signerer for Ull/Kisa er også et signal om ambisjoner, skriver klubben.

Les også: Christian Luyindama til Premier League?

Venstrebacken har spilt 155 kamper i Eliteserien (fire mål, ti målgivende) for Lillestrøm, Strømsgodset, Sandefjord og Haugesund siden 2009. I 2016 spilte han sju seriekamper for portugisiske Braga. Ringstad har også spilt en landskamp for Norge.

Ull/Kisa kunngjør at også Mesut Can har signert for klubben. Den 29 år gamle spissen har de siste årene spilt for Skeid.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -