Osimhen-agent mener Kane-avgang er forutsetning for Spurs-overgang

225
Harry Kane. Bilde: Кирилл Венедиктов, Wikimedia.

Victor Osimhens agent, Ariyo Igbayilola, mener en overgang til Tottenham er uaktuell så lenge Harry Kane er i klubben. Dette beretter London Evening Standard.

Nigerianske Osimhen blir jaktet av flere europeiske storklubber. I tillegg til Liverpool, Manchester United og Chelsea skal også Tottenham være blant de interesserte klubbene. En overgang til Tottenham kan imidlertid være uaktuell – på grunn av Harry Kane.

Les også: Medier: Sancho vil forlate Dortmund og ønsker retur til Premier League

– Vi sa til Mourinho: Om du vil ha Victor, drar Kane da?, siteres Igbayilola med henvisning til et intervju med den nigerianske avisen The Cable.

- Annonse -

Agenten mener Osimhen kan få for lite spilletid om han må konkurrere mot Kane.

– Vil Victor spille om Kane fortsatt spiller for Tottenham? For han vil alltid sitte på benken bak Kane. Kane er deres spiss nummer én og Englands kaptein. Victor trenger en klubb der han alltid kommer til å spille fulle kamper uke inn, uke ut, og ikke bli holdt på benken, utdyper Igbayilola.

Les også: Engen og Minde innbyttere da Wolfsburg åpnet etter koronapausen

21 år gamle Osimhen ble kjøpt av Lille forrige sommer. Spissen spilte en sterk sesong i Ligue 1, men 13 mål og fem målgivende.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -