Meppen vant bunnduellen i Jena

91
Meppen logo

(Jena – Meppen 1-2) Takket være scoringer av Deniz Undav og Marius Kleinsorge vant Meppen bunnduellen mot Jena. Klubben fra Niedersachsen har dermed foreløpig forlatt nedrykksplassene.

I Jena var det duket for bunnduell: Jena (17. plass, 17 poeng) tok imot Meppen (18., 16). Vertene var offensive, og mye av kampen fant sted i Meppens halvdel. Jena kom til noen muligheter, men bommet på mål.

Etter en halvtime siktet Julian Günther-Schmidt bedre. Etter en fin dribling og en smart pasning av Firat Sucsuz sendte spissen hjemmelaget i ledelsen. Selv uten flere sjanser styret Jena deretter kampen og ledet til pausen.

I andre omgangen forandret kampbildet seg fullstendig. Plutselig var det Meppen som var offensive og kom til muligheter, mens Jena var passive.

Deniz Undav sørget for en fortjent utligning. Dennis Slamar reddet Nick Proschwitz’ heading på streken, men Undav satte returen i mål.

Deretter bølget kampen fram og tilbake. Jena hadde nesten tatt ledelsen på nytt, men Günther-Schmidt traff kun tverrliggeren.

To minutter før slutt tok gjestene ledelsen. Etter en kontring ble Marius Kleinsorge spilt gjennom og gjorde ingen feil alene med keeperen.

Meppen vant for første gang på bortebane denne sesongen og ligger foreløpig på 15. plass. Jena er på 18. plass.