Min vurdering 4 divisjon avdeling 2 (Rogaland)

699

Min vurdering 4 divisjon avdeling 2 (Rogaland)

4 Divisjon er selve indrefileten, å dermed må det til en vurdering der også.

Her er min vurdering av lagene.

1. Lura
Trener: Øystein Elvestad og Michael Bekke
Spillere Inn: Fabiano Kristiansen (Larvik Turn) Fredrik Fotland Nilssen (Lyngbø) Sondre Hellevik (Sandnes Ulf)
Spillere Ut: Axel Kryger (Sandnes Ulf)

Min vudering:

- Annonse -

Spiller for opprykk, å i år har jeg troen på at Elvestad sitt mannskap vil ta turen opp til 3 divisjon. Har hentet inn solide Fabiano Kristensen (Tidligere Randaberg og Sandnes Ulf spiller) Han kan fort bli en viktig brikke sammen med spissen Vetle Høivik, Høivik kan fort ende opp som toppscorer som han gjorde i fjorårets sesong. I fjor ble de nr 3 bak solide Brodd, men i år tar de opprykket.

2. Havørn

Trener: Morten Jensen

Spillere Inn: Morten Landro Ågotnes (Nest Sotra) Kent Smith (Hundvåg) Vegard Skregelid Johansen (Sola) Eirik Hogstad (Sola) Ole Christian Østensen (Finnsnes) Vegard Hansen (Finnsnes) Kjartan Ullestad (Forus og Gausel) og Kristoffer Høiland

Spillere Ut: Christian Berg Dennis Halili og Sindre Reisæter.

Morten Jensen går på sin tredje sesong som spillende trener i moderklubben. Hvis legenden Roy Henrik Ravanelli fortsetter kan det bli bra, men har fått inn solide forsterkninger som spillende assistentrener Kent Smith og Morten Landro Ågotnes. Vegard Hansen ble signert så sent som i helgen. Får tilbake tidligere FKH talent Stian Olsen fra skade. I år vil de kjempe helt oppe i toppen men, de holder ikke helt inn.

3. Austrått

Trener: Jørn Hagen

Spillere inn: Atle Skjæveland (Sandnes Ulf) Simon Hana (Ganddal) og Stian Rødahl (Hana)

Spillere Ut: Per Kristian Stangeland Nilsen(Brodd) Harald Eidhamar(Vaulen) Yngve Hagen (Ålgård) Ole Morten Hausken (Hana) Sigbjørn Bø (Bryne)

Min vudering: Austrått var i 3 divisjon så sent som i fjor, å de vil selvsagt kjempe helt oppe i toppen i år. men vi i fotballnerd tror ikke de vil rykke opp på 1 forsøk. Har fått inn solide Roger Gimre (Tidligere SIF og Sandefjord spiller) som assistenttrener. Ny keeper er Simon Hana, han vil styrke dem på keeperplassen. Med Jørn Hagen sin kunnskap, så kan de rykke opp, men Lura blir for sterke.

4. Siddis (FC Show)

Trener Ingve Bøe og Rune Soltvedt

Spillere Inn: Sander Oaland(Forsand) Asle Murvold(Ålgård) Nevill Sofo(Tjensvoll) Honar Ismail (Tjensvoll) Anders Karlsen(SIF) Melvin Galdal (Vidar) Roy Andre Dyrdal(Vidar)

Spillere Ut: Mathias Thomasgaard (Studier) Karl Kenan Dogan og Christer Rimestad.

Min Vudering: FC Show som i år feirer 10 års jubileum, har som mål å rykke opp i 3 divisjon, men tror de skal få slite mot relativt gode lag (Lura) (Havørn) (Austrått) Mistet sentrale Mathias Thomasgaard men hentet inn tidligere U landslagskeeper Roy Andre Dyrdal. Daniel Haaland er en reel utfordrer til toppscorertittelen.

5. Buøy

Trener: Talat Abu Nima

Spillere Inn: Anders Berntsen (Øyane) Ørjan Olsen (Madla) Mohammad Abu Nima (Paradis) Espen Ingvaldsen (Hinna) Tommy Hansen (SIF) Bjørnar Epland ( Vidar) Kristoffer Benediktsson Johnsen(Hauketo)

Spillere Ut: Frode Gulliksen og Remi Torgersen.

Min Vudering: Buøy har legenden Asle Sletthaug rundt klubben, å da er det ofte god grunn til å smile på Hompen. Evigunge Kjetil Knutsen (38år) holder koken samt Ørjan – Taxi Olsen som har kommet inn som ny keeper. Buøy vil være et vanskelig lag å spille mot, men de skal få slite med å holde følge med de lagene foran.

6. Vidar2

Trener: Morten Byberg og Gaute Meling

Min Vudering: Vidar2 er et utrolig vanskelig lag å slå, mange lag skal slite med å ta dem på bortebane, men Vidar2 skal ikke være gode nok for å kjempe om opprykk.

7. Forus Og Gausel

Trener: Lars Ødegaard

Spillere Inn: Mattis Hildonen (Randaberg) Amadu Noah (Hana) Son Huynh (Hana) Kim Andre Øverland (SIF) Michael Boxill Knutsen (Sandnes Ulf) Kristian Holmvik (Hinna) og Mahamaddou Yussif (Hinna)

 

Spillere Ut: David Chockeli (Madla)

 

Min Vudering: FGI var et vanskelig lag for lagene i fjor, men i år skal de få slite litt mer enn dem gjorde i fjor. Hentet inn Kim Andre Øverland fra SIF mens de har mistet en meget god unggutt i David Chockeli. Har en tøff åpning å det tror jeg kan være med å spille inn for tabellplasseringen deres.

 

8. Hana

Trener: Arnt Ove Ivesdal

Spillere Inn: Ole Morten Hausken (Austrått) Morgan Gramstad (Vaulen) Marco Jaques (Sandnes ULF) Marius Kleven (Sandnes ULF)

Spillere Ut: Stian Rødahl (Austrått) Son Huynh (FGI)

 

Min Vudering: Morgan Gramstad er en meget god signering for laget på Fjedle, Mistet en bra spiller i Son Huynh. Hana skal slite med å holde seg i 4 divisjon i år, de har vært heldig 2 sesonger på rad der, de har holdt seg med et nødskrik. Spissen Roderick Van Iwaarden er blitt værende i Hana, å det skal de være glad for, fordi den spissen der stinker det mål av, en reel utfordrer til Vetle Høivik (Lura Spiss) om toppscorertittelen i denne avdelingen.

 

9. Midtbygden

Trener: Asle  Walde

Spillere Inn: Sander Nag Henrik Grøvik (Staal) og Preben Isachsen (Staal)

Spillere Ut: Kjell Harald Dalehaug Jørgen Helland (Vaulen) Johnny Østrem Jørg Gausland (Forsand)  Morten Lie (Forsand) Sveinung Dyrdal og Daniel Høllesli (Forsand)

 

Min Vudering:  Midtbygden slo nesten alle lag i fjor på hjemmebane, men de sleit litt mer på bortebane, det gjorde at de havnet på 5 plass å ikke havnet blant topp 3. Hentet inn Sander Nag en god spiller, men mistet Jørgen Helland til Vaulen.

 

 

10: Havdur:

Trener: Espen Maldal

Spillere Inn: Anbjørn Tronerud (Rosseland) Sindre Bøe (Klebe) og Kay Tjora (Voll)

Spillere Ut: Simen Berntsen (Sola) Ronnie Millwall Andersen (Sørmarkå FK) og Nikolai Risa

 

Min Vudering: Havdur med Espen Maldal på trenersiden kan være bra, men i år skal de virkelig få slite for å holde plassen i 4 divisjon. Hentet inn Kay Tjora fra Voll, men mistet stjernespissen Simen Berntsen til Sola i 2 divisjon. Havdur har vært på midten av tabellen de siste sesongene, men i år tror jeg de holder plassen med et nødskrik.

 

11. Hundvåg

Trener: Karl Enok Gilje

Spillere Inn: Tom Øyvind Ulseth (VBK) Even Bergsagel (Hjelmeland) og Stian Torstveit

 

Spillere Ut: Max Smolarski (Madla) Mikkel Ørbæk Andersen (Madla) Haakon Mehus (Vardeneset) Lars Løkling (VBK) Christer Olavesen (VBK) Nikolai Kavli Opsanger (Brodd) Trygve Åse Lunde (Fløy) Anders Høie (Lyn) Thomas Bjørnevoll (VBK) Vegard Bjørkheim (Vidar) Audrius Mirauskas (Vaulen) Kent Smith (Havørn)

 

Min Vudering: Kun keeperlegende Tom Øyvind Ulseth en fra Hjelmeland + en del jr spillere, er dessverre ikke nok for Hundvåg til å holde seg i 4 divisjon. Hundvåg var som kjent i 3 divisjon i fjor, byttet ut Ole Fredrik Bergseth som trener mot Karl Enok Gilje. Har mistet halve laget til Tasta og Vardeneset.

 

12: Bogafjell

Trener: Rune Stakkeland og Tor Jarle Ramsland

Spillere Inn: Alexander Eikeberg (Muskel) Heine Fjellhaug (Hetlevik) og Christian Nøtveit (Havdur)

Spillere Ut: Ingen

 

Min Vudering: Debuterer i 4 divisjon, etter dem rykket opp i fjor fra 5 divisjon. Har ikke vunnet en treningskamp i år, å de skal få slite med å vinne så mange kamper og de tar ikke mer en maks 17-18 poeng i år.

 

 

Da er mitt tabelltips klart og jeg håper dere vil ta dere tid til å lese dette.

1 serierunde går av stabelen 9 April med gobiter som: Midtbygden – Buøy    Bogafjell – Austrått og FGI – FC Show

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -