Ukens Lag 12: Trollmannen Harry

236

Ukens Lag 12: Trollmannen Harry

Ukens lag hadde nok sluppet inn tonnevis med mål, for det består nesten kun av offensive kvaliteter. Denne uken har vi blitt servert noen skikkelige storkamper med bl.a «el Classico», og ikke minst Liverpool – Manchester United.

ukens12

Keeper:

Joe Hart (27) – Manchester City

joe-hart-brazil-rioSelv om det endte med et 1-0 tap mot Barcelona, så spilte Hart en fantastisk fotballkamp. Prestasjonen sto til 10 på børsen. Utifra alle sjansene som Barca produserte så burde stillingen blitt nærmere 6-0, men landslagskeeperen stengte buret. Rett og slett en utrolig god prestasjon, og det lover godt for England i den kommende landskampen.

Forsvar

Lorenzo De Silvestri (26) – Sampdoria

- Annonse -

Sampdoria tok to skalper denne uken. Mandag slo de Roma 0-2, og søndag slo de Inter 1-0. Det å holde nullen i begge disse kampene er meget imponerede, og både forsvarere og keeper skal ha mye ros. Valget falt på De Silvesteri, som fra backposisjon vartet opp med livlige prestasjoner og noterte seg også for et mål mot Roma.

Nicolas Otamendi (27) – Valencia

Valencia fosset forbi Elche på bortebane, og vant komfortabelt 0-4. Der ble Otamendi en av kampens store profiler med ett mål, og rent bur.

Jeremy Mathieu (31) – Barcelona

jeremy-mathieu-luis-suarez-barcelona-real-madrid-la-liga-22032015_yxedml1as3n31cowsaaulajsbScoret det første målet i søndagens «el Classico», noe som alene sørger for evig heltestatus. Holdt også nullen i den viktige Champions League kampen mot Manchester City.

 

Gonzalo Rodriguez (30) – Fiorentina

Det har vært en innholdsrik uke for Fiorentina. 2 ligakamper, og en kamp i Europa League har sørget for mange slitne ben. Likevel kan italieneren se tilbake på 2 seiere og ett uavgjort resultat. Rodrigez scoret totalt 2 mål, og spilte 3 solide kamper i forsvar.

Midtbane:

Juan Mata (26) – Manchester United

mata2

Søndagens hat-oppgjør var sjansefattig, men likevel underholdende. Et meget effektivt United-lag slo Liverpool 1-2 etter to pene mål av Mata. 2-0 målet på volley var et prakt-mål som kommer til å stå igjen som en av årets peneste scoringer.

 

Raffael de Araújo (29) – Borussia Mönchengladbach

Når man møter Bayern Munchen på bortebane så blir man vanligvis sendt hjem i retur med halen mellom beina. Denne gangen skulle derimot bortelaget overraske. For Borussia Mönchengladbach med Raffael i spissen viste ingen nåde. Den offensive midtbanespilleren scoret 2 mål i en sjokkerende 0-2 seier.

Max Gradel  (27) – St. Etienne

Den lynraske kanten scoret to fine mål i 2-0 seieren over Lille. Det er nå bare 7 poeng opp til serieleder PSG, hvor både Monaco, Marseille og Lyon befinner seg imellom. Kampen om seieren, samt Champions League plasser er fortsatt vid åpen i Ligue 1.

Angrep:

Carlos Tevez (31) – Juventus

Juventus lekte seg videre mot Borussia Dortmund. Den gamle damen vant 0-3 i en kamp hvor Tevez var ustoppelig. Han torpederte forvaret til tyskerne, og stoppet ikke før han hadde notert seg for 2 mål og en målgivende. Ett mål ble det også på argentineren i helgen da Empoli ble slått 1-0.

Harry Kane (21) – Tottenham

Hurri_Kane«Han tryller bedre enn Harry Potter, og skyter bedre enn Morgan Kane. Han er, Harry Kane!» Velvalgte ord fra Kasper Wikestad oppsummerer sesongen til Harry Kane hittil. Den unge engelskmannen har hatt noe magisk med seg, og han har vist avslutnings-egenskaper i verdensklasse. Nå er han toppscorer i Premier League, og den som hadde satt pengene sine på dette før sesongen hadde nå vært en meget rik mann. For etter hattricket mot Leicester, så er det ingen grunn til at han ikke skal holde seg i toppen hele veien inn.

Zlatan Ibrahimovic (33) – PSG

Viste klasse i helgens kamp mot Lorient, og vartet opp med noen lekre pasninger, samt hattrick. Det at 2 av målene ble scoret på straffe legger ingen demper på prestasjonen til svensken. For han var en dominerende lederskikkelse gjennom hele kampen, og fikk vist frem mye av det fantastiske tekniske registeret han innehar.

Manager:

Lucien Favre

120317-P-SP26-Bayer-Leverkusen-Borussia-6089-Jubel-Lucien-Favre_01

En sjokkerende god prestasjon. Det oppsummerer det hele, for uslåelige Bayern ble ydmyket på Allianz arena. 0-2 seieren sørget for at Favre og sine menn tok kontroll over 3. plassen i Bundesliga. 7 poeng opp til Wolfsburg er ingen umulig oppgave.

 

.

Benken:

Viviano – keeper – Sampdoria

Giroud – Spiss – Arsenal

Messi – Spiss – Barcelona

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -