Moa til Vålerenga

178

Moa til Vålerenga

Moa er igjen klar for Vålerenga. Det bekrefter klubben på en pressekonferanse tidligere i dag.

Moa har signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2019, og vil antageligvis debutere mot Real Madrid på Søndag.

– Jeg er kjempehappy for å være tilbake. Jeg gleder meg til å komme i gang og bidra. Jeg har vært ute en del år og har lyst til å bidra i forhold til de unge spillerne som er i klubben. Og å bygge opp et lag.  Men først og fremst for min del dreier det seg om å komme tilbake på det nivået jeg har vært på. Og det er jeg ikke i tvil om at jeg klarer. Nå er det bare å være med på noen av Rekdals løpeøkter, så ordner det seg, sier Moa.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -