Napoli leder før hovedkampen mellom Juventus og Roma

635

Oppsummering av runde 21 – Før kveldens hovedkamp Juventus – Roma.

Napoli leder fortsatt, men Juventus puster Maradonas gamle klubb i nakken. Det er disse to lagene som for tiden viser stabil form. Kveldens hovedkamp mellom Juve og Roma er viktig i tetstriden, og Juventus er avhengig av 3 poeng og seier for å holde følge med Napoli, som virkelig har formen inne fortiden.

Juve

Frosinone og Atalanta spiller rundens eneste kamp uten scoringer. Frosinone har 7 poeng opp til nedrykksstreken og trenger virkelig poeng fremover. Atalanta som mildt sagt er ustabile, ligger som forventet midt på tabellen.

- Annonse -

Milan tok med seg 3 poeng sist hjemme mot Fiorentina, etter en fortjent 2-0 seier, hvor Balotelli var tilbake på banen i sluttminuttene. Denne runden fikk de bare med seg ett poeng borte mot Empoli, Milan holder med dette seg fortsatt på en 6. plass som gir spill i Euroleague. Målscorere: Zielinkski og Maccarone (Empoli), Bacca og Bonaventura (Milan)

Fiorentina er tilbake i godt slag og tar med seg alle poengene hjemme mot Torino. Målscorere Ilicic og Rodriguez. Fiorentina klatrer forbi Inter og ligger nå på 3. plassen.

Bologna tar en sterk borteseier mot Sassuolo, og har nå fire seiere på sine 7 siste kamper, det hjelper godt når man ligger midt på tabellen. Målscorere: Giaccherini og Floccari.

Inter fortsetter å avgi poeng, den tidligere serielederen ligger nå nede på 4. plassen, 6 poeng bak Napoli. 1-1 hjemme mot Carpi, som er nyopprykket, holder ikke hvis man har ambisjoner om en Scudetto. Mål: Palacio (Inter), Lasagna (Carpi).

Lazio har en god lørdag på Stadio Olimpico og vinner hele 4-1 over Chievo Verona. Det er bare to poeng opp til spill i Europleague, noe som virker mulig for Lazio. Mål: Candreva 2, Cataldi, Baldè (Lazio), Cesar (Chievo).

Hellas Verona, som virker fortapt i bunnen av Serie A, har besøk av Genoa. Det ender 1-1 i en kamp hvor virkelig Genoa, som også ligger i bunnstriden, hadde mye å spille for. Mål: Pazzini (Verona) og Coppola (Genoa).

Napoli tar en viktig og solid seier med 4-1 på bortebane, dette er viktige mål og poeng i striden om Scudettoen. Sampdoria er i fritt fall fortiden og nærmer seg bunnstriden for hver runde som spilles. I det 59. minutt blir Cassani (Sampdoria) utvist, noe som også gjør kampen enda vanskeligere for klubben fra Genoa. Mål: Correa, Eder (Sampdoria), Higuaìn, Insigne, Hamsik, Mertens (Napoli). Setter med dette press på Juventus, noe som er viktig for spenningen i teten.

Palermo, som virkelig har slitt denne sesongen, tar en svært viktig 4-1 seier hjemme mot tabellnabo Udinese. Går forbi dem på tabellen og skaffer seg et pusterom til lagene bak. Mål: Quaison, Hiljemark, Lazaar, Trajkovski (Palermo), Thèrèau (Udinese).

 

Resultater runde 21:

Frosinone           0:0          Atalanta BC

FC Empoli           2:2        AC Milan

ACF Fiorentina  2:0         Torino FC

US Sassuolo       0:2         Bologna FC 1909

Inter Milan         1:1          Carpi FC 1909

SS Lazio              4:1          Chievo Verona

Hellas Verona   1:1           Genoa CFC

UC Sampdoria   2:4          SSC Napoli

US Palermo        4:1          Udinese Calcio

Juventus FC       -:-           AS Roma

Toppscorer i Serie A/TIM: GONZALO HIGUAÍN (Napoli), 21 mål /21 kamper.

Roma-fans

Kveldens hovedkamp mellom Juventus og Roma vises på Viasat Fotball kl. 20.45

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -