Nardos sportssjef raser over serieoppsettet i PostNord-ligaen

1252
Sportssjef i Nardo, Thomas Erikstad raser over serieoppsettet i PostNord-ligaen. Foto: Privat

Fredag ble serieoppsettet i PostNord-ligaen offentliggjort. Planen er at det skal avvikles full serie, og det betyr flere midtukekamper i en sesong som kommer i gang senere enn planlagt.

Thomas Erikstad, sportssjef i Nardo er mildt sagt lite imponert over serieoppsettet. Han er rett og slett forbanna.

– Serieoppsettet er komplett galskap. NFF og Divisjonsforeningen vet at vi har et lite budsjett på 1.5 millioner kroner, og så presterer de å sette oss opp på fire bortekamper i midtuken, sier en forbannet Erikstad til Fotballnerd.no

– Hva betyr det for dere?

- Annonse -

– Vi er en semiprofesjonell klubb med både trenerteam og spillere i jobb ved siden av fotballen. Vi har også studenter som jobber i sommer for å legge seg opp penger til vinteren. Vi er nødt til å kjøpe fri nesten samtlige, så det sier seg selv. Vi føler oss jævlig nedprioritert og tråkket på.

Forventer at NFF/Divisjonsforeningen tar regningen

Erikstad bekrefter at de ikke har budsjettert med å kjøpe fri spillere i forbindelse med bortekamper.

-Hva blir Nardos utgifter i forbindelse med frikjøp?

– Det har vi ikke rukket å regne på enda, men det skal vi se veldig nøye på.

– Forventer du at NFF/Divisjonsforeningen tar hele regningen?

– Ja det gjør jeg faktisk!

Nardo møter disse fire lagene borte midtuke/hverdag: Skeid onsdag 07.juli,  Odd 2 fredag 28.juli, Øygarden onsdag 18.august og Sotra onsdag 25.august.

Nardo ønsker å ta dette videre, og Erikstad bekrefter at det har vært en kort dialog med Rune Pedersen som er Seksjonsleder kamp og arrangement i NFF.

-Rune Pedersen skulle ringt meg i går, men jeg var så forbannet at jeg sa at vi tar det på tirsdag, sier Erikstad.

NFF skal sammen med klubbene spikre den endelige planen

Det er terminlistemøte fredag 21.mai hvor NFF og klubbene skal diskutere den endelige planen for terminlisten. NFF har også mottatt misnøye fra flere klubber. Det forteller Rune Pedersen til fotballnerd.no.

– NFF har også fått liknende henvendelser fra andre klubber og noen hadde vi dialog med i går. Alle innspill som kommer, vil diskuteres med klubbene på terminlistemøte fredag 21. mai hvor endelig plan skal spikres.

– Hva tenker du om den kraftige kritikken fra sportssjefen i Nardo?

– Vi har avtalt en prat med Thomas Erikstad i Nardo 18. mai. Synes derfor ikke det er riktig å kommentere enkeltklubber før vi har hatt møte med alle klubbene, avslutter Rune Pedersen til fotballnerd.no

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -