NM 2 kvallik runde (Rogalands lag)

381

NM 2 kvallik runde (Rogalands lag)

Tirsdag 7 April 17:00

Riska – Vardeneset 1-3

Riska slo Nærbø i 1 kamp 1-2 på bortebane sist. Riska får hjemmekamp mot Vardeneset som slo Hinna på bortebane 4-2 takket være en scoringskåt Remi Sanderford som viste at målteften er inne før seriestart med å banke inn 3 mål mot 4 divisjonsklubben Hinna i 1 kvallikrunde.

Duellen: Vetle Myhre – Remi Sanderford

- Annonse -

Tirsdag 7 April 18:00

Randaberg – Vaulen 2-0

Randaberg hadde få problemer når de banket Hundvåg på bortebane 1-4, men skal få en langt mer tøffere oppgave nå mot et godt Vaulen lag. Hvis Randaberg har målkåte Martin Hestvik i form så kan det bli enda mer mål en de 2 han hadde mot Hundvåg. Vaulen vant oppskriftsmessig 3-0 borte mot Klepp i 1 kamp, der scoret Amar Kotlica 2 og Jimmy Jonevret scoret 1, å Kotlica og Hestvik er 2 spennende spillere på hvert sitt lag og jeg tror at disse 2 skal være gode nok til å avgjøre på egenhånd.

Duellen: Amar Kotlica – Martin Hestvik

Onsdag 8 April 19:00

Brodd – Åkra 4-1

Brodd vant 2-0 mot fjorårets suverene 4 divisjonsklubb Madla på ISS banen, å nå har de hjemme mot Åkra å der tror jeg de vil rett og slett kjøre over et Åkra lag, men jeg kan alltids ta feil, men jeg tror at Brodd blir for sterke, å med en trener som Bjarte Lunde Aarsheim så tror jeg at det er tungen på vektskålen for at Brodd kommer til 1 runde i Cupen. Åkra har ikke noe å stille opp med tror jeg dessverre.

Duellen: Mikal Klungtvedt – Christian Holko

Staal Jørpeland – Ålgård 1-3

Staal slo Austrått 4-2 sist runde mens Ålgård slo ut Frøyland sist runde. Dette er to gode og angrepsvillige lag, men jeg tror Ålgård trekker det lengste strået her. Keeperne til lagene blir veldig viktig her, Ålgård har unge Eskil Leinebø i mål mens Staal har mer rutinerte Thomas T Mæle. Staal har mistet Sigve Kleppa Christensen Morten Bjørlo og Lars Edvard Danielsen som scoret halvdelen av målene Staal scoret i fjor.

Duellen: Thomas T Mæle – Eskil Leinebø

Da vil det komme en oppsummering i løpet av neste uke!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -