Norge-Tyrkia spilles i Malaga

80
Landslaget må til Spania for å spille VM-kvalifisering. Foto: Marco Calleri, Fotballnerd.no

VM-kvalifiseringskampen mot Tyrkia flyttes til spanske Malaga. Kampen mot Tyrkia skulle vært spilt på Ullevaal stadion 27. mars men er nå flyttet til Spania.

Norge åpner kvalifiseringen borte mot Gibraltar 24. mars. A-landslaget vil møtes i Marbella til denne kampen. De blir værende i samme område for å spille kampen mot Tyrkia i Malaga tre dager senere. Deretter avsluttes det med bortekamp i Montenegro 30. mars.

– Norske koronaforskrifter om innreise og karanteneregler kan skape ekstra utfordringer, noe også landslagsledelsen har uttrykt bekymring for. Dette opplegget vil skape mer ro og bedre forberedelser inn mot kampen, selv om det er synd at vi ikke kan spille i kjente omgivelser på hjemmebanen vår på Ullevaal, sier Pål Bjerketvedt og fortsetter:

– Marbella Football Center er sted vi er godt kjent med, har svært gode treningsfasiliteter, og vil sørge for at laget er best mulig forberedt til tre viktige kamper, sier generalsekretær i NFF Pål Bjerketvedt til Norges Fotballforbunds hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Kommentarer

kommentarer