NT-ligaen avd. 6: Resultater 3.serierunde; Intervjuer og kampfakta

378

Salangen var et av lagene som tok sin første seier i årets sesong i avd. 6 da laget vant 4-1 borte mot Skjervøy. Her en oppsummering av kampen fra lagets keeper, Jørn Ivar Kroken, hentet fra lagets facebook-side: –  Etter 2 kamper der vi føler vi er på høyde, og bedre enn lagene vi møter men likevel står igjen med 0 poeng, tar vi alle poengene med oss hjem til Salangen. I førsteomgang har SIK et lite trykk på oss, men vi skaper masse sjanser og leder fortjent til pause. I andreomgangen donker SIK de gangene dem har ball, men vi står godt i mot. Vi skaper igjen masse sjanser, og var nærmere 5-6-7 enn ei Skjervøy-redusering.

Skedsmo har full pott etter 3 kamper da laget vant 2-1 borte mot Alta 2.

Fløya tok sin første serier da laget vant 2-0 borte mot Fu/Vo, mens Tromsø 2 tok også sin første serieseier med 3-2 borte mot Harstad. Alta 2 står med 0 poeng på 3 kamper.

Resultater 3.serierunde:

29.04: Senja – Mjølner 3-4 (S: Johnsgård 12, Jensen 49, Melseth 57 / M: Henriksen 45,85, Fjellbakk 64, Johnsen 69)

Senja ledet 3-1 etter 57 spilte minutter, men Mjølner snudde kampen og vant 4-3! Mjølner tok dermed sin andre borteseier på sine to bortekamper i årets serie, mens Senja tapte sin andre strake hjemmekamp (av to mulige)

29.04: Skjetten – Lørenskog 2-0 (S: Ahmed 38, Eriksen 67)

Skjetten er ubeseiret etter de første 3 serierundene og det ble 2-0 seier mot Lørenskog, som dermed fikk sitt første serietap. fotballnerd.no fikk følgende kommentar fra Skjettens trener, Martin Wiker: – Lørenskog er klart best i første omg, får spilt på sine styrker. Mens i andre omgang har vi full kontroll, avslutter Wiker til fotballnerd.no

29.04: Skjervøy – Salangen 1-4 (S: Johansen 21 /S: Skog 35, Fitgerald 42,80, Henriksen 72)

Oppgjøret i juni 2016 endte 0-0. Hjemmelagets spillere, Andreas Francisco Mortensen og Svenn Johansen, fikk begge rødt kort i kampens siste spilleminutt. Førstnevnte fikk gult kort først i forkant av det røde, m.a.o. to gule blir rødt. Johansen fikk direkte rødt kort.

30.04: Alta 2 – Skedsmo 1-2 (A: Skorpen 74 str / S: Shurdhiqi 78, Asani 90)

Edmir Asani ble den store helten da han avgjorde kampen med sin scoring i siste minutt av kampen og Skedsmo tok dermed sin tredje strake seier og full pott med ni poeng og tabelltopp.

fotballnerd fikk følgende oppsummering fra Skedsmos spiller, Christoffer Blix: – Første omgangen var veldig jevn og begge lag har noen store sjanser uten uttelling. 2 omgangen føler jeg vi er mer tålmodige og tvinger Alta til å løpe mer. Litt i mot spillets gang vil jeg si, går Alta opp i ledelsen etter vi får en straffe i mot oss. Og da tar det ikke lange tiden før vi utligner etter et godt slått frispark av Simen Rustadbakken som lander på foten til Mergim. Og et par minutter på overtid så kommer 1-2 scoringen etter enda en dødball. Simen slår nok et godt innlegg og keeper bokser men ballen havner hos Edmir Asani som iskaldt demper kula og dunker den i mål. Utrolig deilig og få med enda en 3 poenger fra nord, avslutter Blix til fotballnerd.no

30.04: Funnefoss/Vormsund – Fløya 0-2 (F: Meyer 12, Mathisen 24)

Hjemmelagets trener, Ørjan Heiberg, hadde følgende kommentar til lagets andre strake tap: – En jevn kamp hvor Fløya har den nødvendige dyktigheten foran mål, da de scorer 2 mål på 3 sjanser. Vi har flere målsjanser men stang ut om dagen. 0 poeng er ikke bra nok, men vi er på rett vei, avslutter Heiberg til fotballnerd.no. Fu/Vo står med et poeng etter 3 kamper, mens Fløya står med 5 poeng etter sin første serieseier for sesongen og er ubeseiret så langt.

01.05: Lillestrøm 2 – Sortland 1-1 (L: Magnusson 38 / S: Farstad 58)

Lillestrøm 2 har 3 uavgjorte kamper på sine 3 første seriekamper.

01.05: Harstad – Tromsø 2 2-3 (H: Andersen 56, Laitila 78 / T: Grønli 9,51, Gerkondani 45)

Oppgjøret i mai 2016 endte med 3-2 seier til Harstad.

06.05: Skedsmo – Senja

forrige møte mellom lagene, endte med 3-0 seier for Senja borte i 2013, mens Skedsmo vant bortekampen med 2-1.

07.05: Salangen – Lillestrøm 2

07.05: Fløya – Skjetten

07.05: Lørenskog – Harstad

Lørenskog vant forrige seriemøte mot Harstad med 3-2 i 2014, mens det ble 1-1 borte i Harstad. Lørenskog har 2 seirer på 4 innbyrdes oppgjør, mens Harstad har èn seier (2010)

08.05: Tromsø 2 – Alta 2

Tromsø 2 vant hele 9-2 mot Alta 2 i 2015, mens det ble 1-1 i Alta. Runar Espejord scoret 4 av de 9 målene.