Ny klubbadresse for Londak

195

Ny klubbadresse for Londak

Etter flere år i Bodø/Glimt vender Pavel Londak sørover og har signert en ett års kontrakt med fjorårets seriemesterne, Rosenborg.

Estlenderen Pavel Londak har de siste årene voktet buret for Bodø/Glimt, men etter fjorårets sesong valgte de å skille seg etter flere år. Nå har Londak funnet ny arbeidsgiver og har signert for Rosenborg.

Rosenborg kunne onsdag melde på sine hjemmesider at 35-åringen har signert en ett års kontrakt med Rosenborg.

- Annonse -

Bjørnebye: – Vi må sikre oss

Rosenborg er fortiden på Marbella på treningsleir, hvor Pavel Londak har vært på prøvespill og det var en fornøyd sportslig leder, Stig Inge Bjørnebye etter signeringen av sisteskansen.

– Det er en spesiell situasjon med Alexander Lund Hansen, som har fått en skade som er foreløpig uavklart. Han er i en sykemelding som varer lenger enn vårt overgangsvindu og det betyr at vi må sikre oss i begge ender. Samtidig som vi skal følge opp Alexander på best mulig måte.

– Med Pavel har vi nå dekning, både med forhold til det daglige treningsarbeidet og de kamputfordringene vi står overfor i 2016-sesongen. Så det var nødvendig å gjøre dette nå. Og vi var heldig som hadde Pavel tilgjengelig, og han er veldig motivert for dette.

Godt inntrykk

– Vi får fått et godt inntrykk så langt og han presterer godt sportslig. Han er en stillferdig mann, men veldig fokusert og profesjonell, og vi er glade for å få ham med på laget avslutter Bjørnebye til Rosenborg sine nettsider.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -