OBOSligaen: Fredrikstad snudde og vant

571

Åsane dro til Fredrikstad og startet kampen best, men Fredrikstad og Filip Westgaard ville det annerledes og snudde kampen.

Fredrikstad sparket i gang kampen, men allerede etter 2 minutter måtte Håvar Jensen plukke ut ballen fra målet. Åsane og Geir Andre Herrem kommer i løpsduell med Razak Nuhu som taper duellen, fra skrått hold skyter Herrem via Håvar Jensen og ballen går i mål, Åsane leder 1 – 0 og FFK fikk en start de ikke ville ha. Kampen bølger frem og tilbake i første omgangen, Fredrikstad får mer tak i ballen ettersom omgangen går men klarer ikke å skape det helt store og første omgang ebber ut i 1 – 0 ledelse til Åsane.

Helt annet lag i 2 omgang

Etter 63 minutter så kommer FFK fremover, de slår et langt innlegg som ender opp hos Ulrik Flo som får tatt ned ballen og fyrer løs men Åsanes keeper er med på notene og får reddet ballen, Kapidzic er med på returen men keeper redder enkelt. Etter 65 minutter så kommer Åsanes Hagos alene med Leko som han drar av, men Leko spiller seg inn i duellen igjen og får hindret at Hagos får konsentrert seg og skyter rett på Håvar Jensen.  Så etter 73 minutter smeller det:

- Annonse -

Fredrikstad får ballen og Ludvig Begby setter fart fremover, Begby får slått inn og der kommer Ulrik Flo inn i feltet og får stanget inn ballen, dermed er vi helt likt på stadion. 2 minutter senere er FFK frempå igjen men Østgaard redder og holder Åsane inne i kampen.

Så etter 77 minutter smeller det igjen, Filip Westgaard kommer fremover etter å ha brutt et Åsane angrep, han kommer seg fremover til ca 20 meter hvor han fyrer løs og pang ballen fyker i mål og Fredrikstad har snudd kampen og leder 2 – 1. Åsane prøver å spille seg fremover igjen og er frempå etter 84 minutter, men Shola Akinyemi er med på notene og får ryddet unna. Etter 87 minutter er Åsane frempå igjen, men Huseklepp er uheldig og header over målet. Fredrikstad er frempå etter 92 minutter med Ulrik Flo men Østgaard er med og redder unna. Åsane prøver seg på flere lange baller og flere angrep men FFK klarer å holde unna og tar med det årets tredje seier, en seier som er utrolig viktig ettersom de nå har en luke ned til nedrykk på tre poeng og nå har minsket luken opp til Åsane ned til fire poeng.

Kampfakta: Fredrikstad FK – Åsane: 2 – 1 (0 – 1)

0 – 1: Geir Andre Herrem etter 2 ‘

1 – 1: Ulrik Flo etter 73′

2 – 1: Filip Westgaard etter 77′

Tilskuere:  3477

Slik stilte lagene: 

FFK: 4 – 1 – 2 – 1 – 2

Håvar Jensen

Filip Westgaard – Mislav Leko – Shola Akinyemi – Razak Nuhu (Alexander Henningsson etter 56′)

Håvard Åsheim

Jonna Veteli Ludvig Begby

Rocky Lekaj (Patrik Kaoliussen etter 80′)

Sanel Kapidzic – Ulrik Flo

Åsane: 4 – 3 – 3

Eirik Østgaard

Mads Songve (Sondre Bjørshol etter 46′) – Fredrik Heggland – Magnus Bruun-Hanssen – Nikolai Harris

Senal Hagos (David Mkrtchyan etter 87′) – Simen Brekkhus – Stian Nygaard

Kristoffer Stephensen – Geir Andre Herrem(Joakim Hammersland etter 81′)- Erik Huseklepp

Gule kort: Ludvig Begby – Fredrikstad FK

Mads Songve, Senai Hagos – Åsane

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -