Odd seiret i sjansefattig oppgjør

242

Odd seiret i sjansefattig oppgjør

Det var en forholdsvis sjansefattig kamp hvor en forsvarstabbe ga Rafik Zekhnini en ganske lett jobb med å trille inn kampens eneste scoring. Helt ferdigscora var den dog ikke. Unggutten holdt hodet kaldt og lurte ballen inn etter at Robert Lundstrøm misser et mottak på bakerste stolpe.

Odd starter kampen best og triller mye ball i backfirer på sedvanlig vis. Enten blir Vålerenga spilt lave eller så legger de seg lavt. Tror nok helst det er det første. Etter hvert kommer Vålerenga mer med, og har ballen en del uten å skape det helt store. En heading fra Simon Andreas Larsen på corner var det nærmeste Vålerenga kom. Men Oliver Occean stod i veien. Odds scoring kommer etter 41 minutter og det må kalles en forsvarstabbe, såpass kan man si om det klønete mottaket til Lundstrøm.

Les også: Tippeligatipset 2016 – Vålerenga IF: Gammel storhet, nye utfordringer

2. omgang fortoner seg som en kjedelig kamp hvor Odd virker fornøyd med ledelsen, triller ball når de kan og det ser ut som de har god kontroll når Vålerenga angriper. Moa får ikke mye til mot Odds to gode midtstoppere Steffen Hagen og Fredrik Semb Berge.  Odd virker kun delvis interessert i å angripe. Skal det bli underholdende så er det tydelig at det er hjemmelaget som må fikse det. Trykket på Odd blir større når uret passerer 80 minutter men det blir ikke skapt annet enn småfarligheter foran Odd-keeper Sondre Rossbach.

- Annonse -

Les også: Strømsgodset så rødt da Odd vant

Det er lett å se hva seieren betydde for Fagermo når fløyta går for full tid og han kan brøle mot sin egen benk i glede.

Odds dribleglade venstreving Bentley er også godt fornøyd med seieren og sier det det var en tøff bortekamp, men mener det var fullt fortjent. Makkeren hans på topp, målscorer Zekhnini, håper han Odd får beholde litt til.
Sinnsykt deilig. Viktig å komme igang å plukke poeng etter ferien. Jeg syntes vi gjør en god og solid match. VIF skaper vel en stor sjanse pluss et langskudd gjennom 90 min hvis ikke jeg tar helt feil. Så det er en solid bortekamp. Også er det ekstra deilig å slå VIF på Ullevål, sier Fredrik Oldrup Jensen til Fotballnerd.no

Foto: Anders Grydeland (Grydis.no)

Fortjent seier til Odds Ballklubb? Del din mening i kommentarfeltet under!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -