Odd stoppet Glimts seiersrekke: – Skuffende

193
Ulrik Saltnes var skuffet etter tapet mot Odd. Arkivfoto; Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

(Odd – Bodø/Glimt 1-0) Bodø/Glimt hadde scoret i 40 kamper på rad før søndagens kamp i Skien. Erik Botheim hadde scoret i fem kamper på rad. Men rekordrekken til Glimt og Botheim stoppet søndag kveld.

Artikkelen er utarbeidet av Ronny Aasmundseth og Torbjørn Andersen

-Jeg synes det var en skikkelig ubehagelig opplevelse. Vi var dårlige og forutsigbare. Det er utrolig skuffende og tungt, sier Glimt-spiller Ulrik Saltnes til Fotballnerd.no.

-En meget godt gjennomført kamp
Odd-keeper Sondre Rossbach var meget fornøyd etter kampen:

-En meget godt gjennomført kamp fra vår side, og en meget viktig seier. Vi klarte å ta ut styrkene til Glimt og slapp dem til svært få sjanser. Selv var vi gode i banespillet og klarte å skape noen farligheter i tillegg til målet, sier Rossbach til Fotballnerd.no og fortsetter:

-Synd Bakenga ikke setter 2-0, og at ballen heller går i stanga, da hadde kampen vært kjørt. Men vi klarer å holde unna et stort Glimt-press på slutten og hale seieren i land. Alt i alt meget bra av oss og veldig viktig for veien videre, sier Sondre Rossbach.

Fornøyd matchvinner
Sander Svendsen ble matchvinner i kampen. Målet kom allerede etter fire minutters spill i Skien. Gilli Rolantsson fant Markus Kaasa, som dro av Marius Høibråten. Kaasa fant Svendsen i feltet.

–Dette er helt rått. Det har ikke sunket ordentlig inn ennå. Vi har jobbet mye for denne seieren. Det er en utrolig viktig seier, og det er fantastisk å gå inn i den lille pause her med tre poeng. Vi jobbet knallhardt i dag. Det var en skikkelig lagseier, sier Sander Svendsen til Telemarksavisa etter kampen.

Mushaga Bakenga fikk en kjempesjanse på slutten av kampen. Spissen kom alene med keeper men lobben traff stolpen. Dermed endte det 1-1 i kampen.

Resultatet var Glimts første serietap siden 17. oktober i fjor. Glimt spilte for øvrig de siste minuttene av kampen med 10 mann. Innbytter Morten Konradsen måtte av banen med skade.