Sen scoring sikret Kristiansund seieren mot Lillestrøm: – Litt bingoball

187
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

(Kristiansund – Lillestrøm 1-0) Bendik Bye ble helten da Kristiansund vant mot Lillestrøm på hjemmebane.

Kantspilleren avgjorde kampen da han styrte Amin Askars skuddforsøk forbi Mads Hedenstad Christiansen i LSK-målet.

I førsteomgangen var kampen jevnspilt. Lillestrøm var særlig farlige når de kunne komme på overganger, og Thomas Lehne Olsen fikk en tidlig mulighet. Selv om gjestene var helt på høyden, var Brynjolfus Willumsson nærmest scoring før pausen, men islendingen misbrukte to gode muligheter.

– Vi gjør en solid første omgang hvor vi skaper en del farligheter. Vi tør å bruke ballen og får kampen i vårt spor, sier Lillestrøms Fredrik Krogstad til Fotballnerd.no.

- Annonse -

Les også: Odd stoppet Glimts seiersrekke: – Skuffende

Etter pausen styrte Kristiansund banespillet i stor grad, mens Lillestrøm ble defensive – til tross for at en aktiv Gjermund Åsen fikk to brukbare muligheter. Bortelaget klarte lenge å forsvare egen boks brukbart og lot ikke Kristiansund komme til mange store muligheter, men måtte gi tapt til slutt.

– I andreomgang er KBK farlige fra start og vi blir liggende litt for lavt. Vi skaper også flere store sjanser i andre omgang og bør score, men istedenfor så får KBK kommet til skudd og den skifter retning. Litt bingoball. Ufattelig surt med 1-0-tap i en kamp der vi hadde alle muligheter for tre poeng, mener Krogstad.

Lillestrøms midtstopper Espen Bjørnsen Garnås mener det var ett blytungt tap.

– Blytungt rett og slett. Det å ikke få meg seg noe etter en relativt god bortekamp.

Mens Kristiansund tok sin fjerde strake seier på rad, står Lillestrøm notert med tre poeng etter fire kamper. 12. juni får KBK en ny hjemmekamp mot Odd. Lillestrøm tar imot Haugesund dagen etter.

Høyreback på Lillestrøm Lars Ranger sa dette etter kampen.

– Synes vi spiller en bra første omgang, skaper mange sjanser og har relativt god kontroll. Kristiansund presser oss veldig lavt uten at de store mulighetene kommer. Men når vi ligger så dypt så lenge slipper vi inn et uheldig mål til slutt, sier Ranger til Fotballnerd.no

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -