OFFISIELT: Jonker ferdig som trener for Wolfsburg

257

Andries Jonker er ferdig som hovedtrener i Bundesligaklubben VfL Wolfsburg. Klubben har ansatt 50-åringen Martin Schmidt som klubbens nye hovedtrener.

Etter en dårlig start på årets Bundesliga-sesong, hvor laget kun står med fire poeng etter de fire første kampene, har Wolfsburg valgt å sparke Andries Jonker som hovedtrener for klubben.

Martin Schmidt overtar treneransvaret i Bundesliga-klubben. Det annonserer Wolfsburg på sin hjemmeside.  Den 50 år gamle sveitseren signerte mandag en kontrakt som strekker seg ut 2019 sesongen, og vil allerede ledet klubben i kampen mot Werder Bremen i kveld. Det nye trenerteamet består av assisterende trener Stefan Sartori og målvakt trener Andreas Hilfiker, Pascal Formann, Stephan Kerth og Michele Putaro.

 

- Annonse -

– Vi er glad for at vi har hentet Martin Schmidt så fort til klubben. Han er den rette mannen for de oppgavene som nå ligger foran oss, sier VfLs administrerende direktør Dr. Tim Schumacher. Sportsdirektør Olaf Rebbe: «Jeg vil takke Martin Schmidt for hans kortsiktige engasjement, og vi er overbevist om at hans erfaring og hans styrker gjør ham svært godt egnet til VfL.»

Jonker er uenig i valget

Jeg er uenig i valget, men synes det er riktig slik det er blitt, sier Jonker, som legger til at han mener laget har hatt mange marginer mot seg.

Ny utfordring

Martin Schmidt gleder seg til den nye utfordringen. «Det var ikke en hemmelighet at VfL allerede hadde vist interesse  for noen måneder siden men på den tiden var det utelukket av respekt og lojalitet overfor Mainz 05. Jeg gleder meg veldig mye til denne oppgaven, selv om det ikke er mye tid igjen å bli vant til, siden det er to viktige kamper foran oss, sier Schmidt.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -