Offisielt – Neymar til PSG

314

FOTBALLHISTORIENS STØRSTE OVERGANG ER ET FAKTUM!

I følge sport.es ankom Neymar treningsfeltet til Barcalona kl. 09.00 i dag tidlig for å si adjø til sine lagkamerater. Dette er offisielt meddelt av klubben selv. Neymar har skapt en del forsider på spanske sportsaviser den siste tiden.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/neymar-anuncia-sus-companeros-que-psg-6203634

Når PSG valgte å utløse Neymar sin utkjøpsklausul, så er det ingen forhandlinger mellom klubbene. Barcelona skal derfor nå ha 222 mill. EUR å handle for

- Annonse -

Det var vel egentlig ingen stor overraskelse etter alt som har blitt sagt og skrevet den siste tiden. Nå er det i alle fall avklart hvor Neymar spiller neste sesong. Som nevnt i går så vil dette få flere konsekvenser. For det første så vil det for alvor bli fart i hvem Barcelona skal ha inn som erstattere. Det kommer sikkert mange alternativer opp i løpet av dagene som kommer, men de som er nevnt er Coutinho, Mbappe og Dybala. Eden Hazard har også dukket opp som et alternativ. Det vil også bli mulig å gjenoppta jakten på Veratti fra PSG, selv om ikke han er en erstatter for Neymar.

NB! La Liga har uttalt at de kommer til å rapportere saken inn til UEFA grunnet brudd på Financial Fair play regler. NEYMARSAKEN VIL LEVE LENGE!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -