Olden Larsens scoring kan være gull verdt for MIF: – Det var lange sekunder før ballen gikk i mål

262
Lars Olden Larsen sørget for at håpet lever for MIF. Her fra det motsatte oppgjøret mellom lagene i Bergen tidligere i sommer. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Consto Arena, Mjøndalen

Lars Olden Larsen ble kåret til hjemmelagets beste spiller, og scoret det viktige 1-1-målet i søndagens kamp mot tabellnabo Brann. Branns sisteskanse Lennart Grill feilberegnet boksingen på en høy ball mot Brustad. Ballen havnet i beina på Lars Olden Larsen, som fra drøye 25 meter lobbet ballen over Branns målvakt og oppofrende Brann-spillere på elegant vis.

– Jeg ser at det kommer en lang ball mot Brustad. Jeg merket at de to stopperne til Brann var litt redde for han, så jeg tenkte at nå kommer ballen til å dette ned. Så jeg forberedte meg og var nesten klar til å skyte da ballen gikk opp til Brustad der, men det var lange sekunder før den gikk i mål der, forklarer Lars Olden Larsen til Fotballnerd.no og legger til:

– Vi hadde ingenting å tape og måtte gi alt vi hadde for hele Mjøndalen. Vi måtte bare gi alt vi hadde.

- Annonse -

Mjøndalen slet med de offensive relasjonene i 1.omgang, og mot et aggressivt Brann-lag hadde vertene store problemer med det meste som foregikk ute på kunstgressmatta før hvilen.

– Vi taper for mange dueller. De får ha mer av ballen og kontre på oss. Så slår vi ballen fra oss for lett etter at vi har vunnet ballen. Vi får noen brudd på dem. Men det er historien om den sesongen her at vi vinner ballen og har gode ballspillere, men vi får ikke til det helt store når vi vinner ballen, konstaterer Olden Larsen.

Olden Larsen og resten av Mjøndalen-spillerne gikk inn til pause med et blytungt utgangspunkt i denne skjebnekampen. 0-1 på kampuret og en mann mindre førte til at spillerne måtte samles og ta grep i garderoben etter halvspilt kamp på Consto Arena.

– Alt føles litt hjelpesløst med en gang vi kom inn i garderoben. Men vi hadde fine prater, og Markus (Nakkim) var veldig fin å ha i pausen der. Han som kaptein og Vegard kom med veldig mange kloke ord. Vi klarte å omstille som gruppe, og det syntes godt da vi kom ut i 2.omgang, sier Olden Larsen til Fotballnerd.no.

Selv er MIFs midtbanespiller klokkeklar på forskjellen mellom ett poeng og et potensielt tap mot Brann hjemme i Mjøndalen søndag kveld.

– Forskjellen på ett poeng og tap her er veldig stor. Nok engang så taper vi ikke mot Brann, og det gjør at vi har litt heng. Så vi må bare jobbe på for det er fortsatt muligheter, avslutter midtbanespilleren til Fotballnerd.no.

Nå venter to ukers pause før Olden Larsen og Mjøndalen reiser til Haugesund søndag 17.oktober.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -