Horneland etter poengdeling i Mjøndalen: – Alle kamper fremover nå blir rene cupfinaler

143
Eirik Horneland er spent på høsten som venter i Bergen. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Consto Arena, Mjøndalen

Eirik Horneland var skuffet over å se sine gutter miste initiativet i kampen etter hvilen. Selv skulle Branns hovedtrener ønske at Mjøndalen spilte hele kampen med elleve mann.

– Vi er jo ikke fornøyde med ett poeng. Vi gjør 35 veldig gode minutter i 1.omgang. Vi spiller godt, får med en scoring, og de får jo i tillegg en mann utvist. 2.omgangen blir med håndbrekket på, og vi klarer ikke å skape nok liv i kampen til at vi er farlige nok i samtlige 45 minutter av andreomgangen, oppsummerer Eirik Horneland til Fotballnerd.no og legger til:

– Jeg er veldig godt fornøyd med inngangen vår til kampen. Vi var solide før pause, og får skapt nok til å få den scoringen vår.

- Annonse -

Brann-treneren var tydelig på at utvisningen endret kampbildet. Horneland erkjenner at han møtte et mye tøffere og aggressivt Mjøndalen-lag med ti mann etter hvilen.

– Vi skulle gjerne ønsket at Mjøndalen kunne fullført med elleve mann, fordi de var mye bedre med en mann mindre. De gjør en fin 2.omgang med ti mann. De selger seg dyrt og får det skuddet på mål som de trenger. Vi produserer nok i 2.omgang til å få den andre scoringen, men vi er ikke kontante nok, forklarer Horneland til Fotballnerd.no.

Et enormt Brann-trykk mot slutten av kampen gledet Eirik Horneland, selv om han sitter igjen med en bitter følelse etter kampslutt.

– Det er selvsagt bittert med alle de sjansene mot slutten der. Det er ingen tvil om det. Men vi er et lag i utvikling, og må ta med oss det, sier Eirik Horneland og trekker frem bortesupporterne som stilte mannssterke i Mjøndalen søndag kveld.

– Det er jo helt fantastisk. Det viser det potensialet som ligger i Brann og Bergen, og det er en klubb fylt med passion og tilhengere som er full av lidenskap. Vi skal gjøre alt vi kan for å utvikle dette Brann-laget så de kan være stolte av de, fortsetter Horneland til Fotballnerd.no.

Eirik Horneland er optimistisk foran resten av sesongen i kampen om overlevelse i Eliteserien.

– Nå skal vi bare gi gass og trene godt. Alle kampene våre nå blir rene cupfinaler. Uansett om det er Stabæk, Rosenborg, Molde eller Glimt. Alle kampene er like vanskelig nå, avslutter Horneland til Fotballnerd.no.

Neste kamp for Eirik Horneland og Brann er søndag om to uker mot tabellnabo Stabæk hjemme i Bergen.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -