Oppsummering Bundesliga Lørdag!

115

Fire kamper ble spilt i dag. Wolfsburg-Nurnberg kommer i egen tråd.

Bayern-Hannover 3-1

Topp mot bunn. Gjestene startet godt, men etter 27 min tok vertene ledelsen ved Lewandowski. Goretzka la på til 2-0 etter 40 min. Gjestene kom mer med etter pause og fikk 2-1 etter 51 på straffe ved Jonathas. Og samme mann fikk en tidlig dusj etter 55 min, han andre gule for dagen. Kampen ble avgjort etter 84 min. 3-1 ved Ribery.

Gladbach-Hoffenheim 2-2

Omgangen startet jevnt, men gjestene tok ledelsen etter 32 min ved Kaderabek. Så fulgte en ny jevn periode før vertene utlignet etter 72 min ved Ginter. Etter 79 min 1-2 ved Amiri. Poengdeling og 2-2 etter 84 min ved Drmic.

Hertha Berlin-Stuttgart 3-1

Hovedstaden ut av krisen? Gjestene startet godt, men 1-0 ved Ibisevic etter 40 min. Like før pause 2-0 ved Duda. 67 min, Kalou 3-0. Gomez satte inn dagens trøstemål like etter.

Med dagens resultat betyr det at utrolig nok beholder Schalke plassen.

Underholdene kamper og mye mål. Bayern fansen har begynt å feire seriegull, men som kjent ikke selg skinnet før bjønn er skutt. Et spennende oppgjør venter i Bremen!