Oppsummering Obos-tirsdagen

241
Jan Halvor Halvorsen og Bryne vant igjen i Obosligaen. Foto: Bryne FK, gjengitt med tillatelse

Her er en kort oppsummering av dagens kamper i Obosligaen.

Jerv – Stjørdals Blink 2-1 (2-1):
Mål: 1-0 John Olav Norheim (6), 1-1 Marius Augdal (12), 2-1 Juan Pablo Pereira Sastre (41)

Det regnet voldsomt i Grimstad i perioder og det gikk tidvis utover kvaliteten på spillet. Norheim sendte hjemmelaget i føringen. Augdal utliknet på vakkert vis. Sastre stanget hjemmelaget i føringen før pause.

Stjørdals/Blink ble trolig snytt for et straffespark pga. hands i feltet i den andre omgangen. Gjestene hadde også noen enorme muligheter til å utlikne. Blink hadde også en ball i nettet men det ble avblåst i forkant.

Åsane – Raufoss 2-1 (0-1):
Mål: 0-1 Markus Myre Aanesland (9), 1-1 Martin Ueland (str. 49), 2-1 Bjarte Haugsdal (55)

Raufoss fikk en tidlig ledelse og leverte en god første omgang. I den andre omgangen snudde Åsane kampen. Ueland fant nettmaskene fra straffemerket og Haugsdal avgjorde kampen for hjemmelaget med sin 2-1 scoring.

HamKam – Grorud 2-2 (1-1):
Mål: 0-1 Nikolai Jakobsen Hristov (3), 1-1 Kristian Eriksen (5), 1-2 Oscar Aga (53, str), 2-2 Jonas Enkerud (73)

Grorud sjokkerte HamKam med 0-1 etter allerede tre minutter. Kristian Eriksen utliknet to minutter senere på en flott heading. Et straffespark fra Oscar Aga sendte gjestene fra Oslo øst foran igjen. Enkerud pirket inn 2-2 for HamKam fra kort hold.

HamKam gikk dermed på sitt første poengtap etter to strake seirer i starten av sesongen. Grorud på sin side tok et sterkt bortepoeng.

-Det var en litt skuffende prestasjon fra vår side. Det er et greit resultat ut ifra prestasjonene, sier HamKams assistenttrener Geir Frigård og fortsetter:

-Jeg er skuffet over kampen og skuffet over baklengsmålene. Vi gjør en dårlig jobb på den første scoringen, så kommer vi tilbake men havner under igjen. Vi må hele tiden jage og det er skuffende. Vi finner ikke helt ut av Grorud i dag, sier Geir Frigård til Fotballnerd.no.

Strømmen – Bryne 0-2 (0-1):
Mål: 0-1 Joacim Holtan (42), 0-2 Bjarne Damsgård Langeland (57)

Holtan sendte gjestene fra Jæren i føringen 1-0 etter flott Bryne-spill. Holtan satt ballen i nettet etter en fin vending og avslutning. 2-0 var et skudd fra distanse fra Langeland som flakket men Strømmen-keeperen må ta det målet på sin kappe.

Dermed var det duket for Brynes andre seier. De slo Ranheim 5-2 på hjemmebane i forrige serierunde.

-Jeg er veldig godt fornøyd med kampen. Det var en god gjennomført kamp av oss. Å vinne 2-0 mot Strømmen borte er en bra prestasjon av oss, sier Bryne-trener Jan Halvor Halvorsen til Fotballnerd.no.

Han er godt fornøyd med starten av sesongen.

-Vi var uheldige som ikke poeng mot Aalesund også. Vi jobber steinhardt alle sammen og har et godt kollektiv, sier Halvorsen.