Oslo 4.div: Jonathan Storvik Dixon vender hjem til Holmen IF

613
Simen Moe (t.v.) og Jonathan Storvik Dixon. Foto: Holmen IFs hjemmeside

Holmen IF rykket ned til 4.div fra Norsk Tipping-ligaen i år etter en 13.plass med 17 poeng.

Klubbens første signering i forkant av 2018-sesongen, er Jonathan Storvik Dixon, som vender hjem igjen etter å ha spilt for 4.div klubben Raumnes & Årnes på Årnes, Nes Kommune.

Dixon har tidligere spilt for Kongsvinger, Holmen, Kvik Halden og nevnte Raumnes/Årnes, i tillegg til akademifotball i England i oppveksten.

”Dixon er en kjempesignering for oss. Han er den typen vi ønsker inn i A-lagsgruppen, og holder også et veldig bra sportslig nivå. Vi er strålende fornøyd med at han også skal bidra som trener rundt vårt yngste lag i elitemodellen vår. Han er dyktig på feltet, kan mye fotball og er veldig flink med barn, noe vi så i praksis når han trente et av våre 2002-lag i deres U.13-sesong, er noe av det Simen Moe sier på klubbens hjemmeside

- Annonse -

Dixon spilte 14 kamper og scoret 9 mål for Raumnes & Årnes i 2017-sesongen, der laget havnet på en flott 4.plass i Akershus 4.div.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -