PL-klubb bekrefter interessen for Delaney

263

Thomas Delaney har gjort det bra i Bundesliga, men ifølge tyske medier kan det bli med det korte oppholdet i Tyskland.

Den danske midtbanespilleren Thomas Delaney har overbevist de første seks månedene i tyske Werder Bremen. Det har, ifølge tyske Bild igjen tiltrukket interesse fra Premier League, de nyopprykkede Brighton. Det forteller Frank Baumann som er trener for klubben.

– Det er riktig. Selvfølgelig er det interesse for Thomas. Den tyske klubben har ikke engang vurdert å sende spilleren vekk i løpet av sommeren som har kontrakt frem til 2021.

– Vi gjør ingen forsøk på å selge ham. Bare seks måneder siden,  han kom til klubben, og vi har sportslige ambisjoner. Derfor, har vi ikke noe som helst planer om å selge, sier Baumann videre.

- Annonse -

Ifølge  tyske medier vil Brighton tilby 89 millioner kroner for Thomas Delaney. Historien gjør ingenting om hvor langt slike tilbud kan friste Baumann og Bremen om å selge. Før spilleren gikk til Werder Bremen, var angivelig også interesse fra en annen Premier League-klubb. Den gangen var det Everton som var med i bildet. Delaney spilte  13 Bundesliga kamper i sitt første år for Werder Bremen, noe som resulterte i fire mål, en assist.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -