Tror de kan snu 0-2 med fornuftig tålmodighet

177

Borussia Dortmund er på plass i Portugal med en 2-0-ledelse fra hjemmekampen å forsvare når lagene møtes til torsdagens returkamp.

Men Portos trener Jose Peseiro har god tro på at de kan snu kampen og gå videre. Porto har kommet tilbake to ganger i det siste, fra 0-1 til 2-1 mot rivalen Benfica og fra 0-2 til 3-2 mot Moreirense i ligaen i helga.

«Vi har selvtillit i laget. Vi tror på spillerne og de to siste comebackene har vært veldig bra. Vi har 90 minutter på å komme tilbake fra 0-2. Vårt klare mål er å vinne kampen. Det blir vanskelig, men vi har potensialet, ambisjonen og troen på at det er mulig. Resultatet i den første kampen var ikke positivt, men vi vet at vi kan gjøre bedre, angripe mer og få støtte fra våre fans,» sier Peseiro ifølge goal.com.

«Vi håper å få ballen mer slik at vi kan angripe, skape flere sjanser, være mer positiv og destabilisere motstanderne. Vi må være mer balansert, fornuftig og tålmodig,» sier han.

- Annonse -

Borussia Dortmunds Sven Bender, som signerte ny femårskontrakt med klubben tidligere denne uka, er også klar for kampen.

«Porto har den vanskeligste oppgaven foran seg, men vil gi alt. De har ingenting å tape. Vi går inn i kampen med så mye konsentrasjon som mulig, siden vi vet hva som venter. Å spille på resultat har aldri vært vår ting. Vi har alltid vært mest suksessfull når vi har spilt vårt spill.»

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -