Wolfsburg sikrer seg midtbanespiller fram til 2020

173

VfL Wolsburg har gjort det kjent at midtbanespilleren Maximilian Arnold har forlenget kontrakten med ulvene fram til 2020.

«Jeg har alltid følt meg veldig komfortabel i VfL. Jeg har utviklet meg til en Bundesliga-spiller her i Wolfsburg og ser de beste mulighetene for min videre utvikling her. Jeg er glad for at Klaus Allofs (sportsdirektør) og Dieter Hecking (trener) stoler på meg i framtiden og at de så tidlig har forlenget min kontrakt,» sier Arnold til klubbens egne nettsider.

Hecking sier at «Maxi» har vist sin viktighet for laget gang på gang de siste årene.

«Han har utviklet seg virkelig positivt og han er nå ikke bare i stand til å spille offensiv midtbanespiller, men også ta en mer defensiv rolle. På banen er han en rollemodell med sin stabilitet. Jeg er virkelig glad for at vi har han er i framtiden,» sier treneren.

- Annonse -

Arnold ble i 2011 klubbens yngste Bundesliga-debutant bare 17 år gammel, og han har nå spilt 109 kamper for ulvene. Han har spilt 19 av seriekampene denne sesongen.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -