Prewiew Sunde – Staal Jørpeland 2

593

Da ruller endelig sesongen igang igjen, å Sunde starter sitt eventyr i 5 divisjon mot rekruttlaget til Staal Jørpeland. Sunde har som mål å gjøre oppholdet i 5 divisjon så kort som overhodet mulig, å sesongen starter hjemme på ærverdige Kaph Kvernabeu Mandag 9.04 mot Staal Jørpeland2

 

Sunde har hentet inn 2 spillere i vinter (Jonas Halvorsen Lunde Vidar2 og Samir Pekmezovic Siddis) Dette er to spillere som har hatt en god oppkjøring og er klar for å få Sunde skuta på rett styr igjen.

Sunde har slitt i treningskampene og har kunnet gått seirende i 2 av 8 kamper i vinter. Men i nesten hver kamp så har Sunde vært på full høyde med motstanderen, så det ser ikke så gale ut som det kanskje høres ut som.

- Annonse -

Staal 2 derimot har ikke spilt en eneste treningskamp denne vinteren, og dette er et lag bestående av et par A lagsspillere å Jr lag så det blir nok et ungt lag som kommer til Kvernabeu i morgen kveld.

 

Sunde må sies å være store favoritter i morgendagens sesongåpning.

Resultattips: Sunde – Staal Jørpeland2 4-1

 

Kaph Kvernabeu Mandag 09.04.18 Kl 18:30 Velkommen til match.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -