Telemark 5.Div: Storm – Kragerø

1195
IF Storm

Telemark 5.Div: Storm – Kragerø

Det ble aldri noen rysare av en kamp dette. Storm er rett og slett noen hakk for gode for Kragerø. Allikevel følte de sikkert noen nerver når Kragerøs Håvard Kleven dundret et frispark i tverrliggeren på stillingen 0-0. Men når det første målet kom for Stormerne via Lars Fragell, så så de seg ikke tilbake.

Etter hvert fikk Storm ballen til å rulle langs bakken og latteren satt løsere og løsere på Storms innbytterbenk. En benk som før øvrig var fylt til randen, da det var eneste stedet med tak i regnværet… Undertegnede fikk også trykket seg inn der. Etter hvert var det ikke en fotballkamp, men snarere en treningskamp i balltrilling for Storm. Målene ble satt i tur og orden: Stian Tollefsen, Adrian Gulset, Stian Tollefsen, selvmål, Christer Haugen og Atle Brattum. Ikke så mye mer å si om en sånn kamp. 7-0 til Storm og de ligger fortsatt i hælene på Herkules som dominerer avdelingen. Trener Paul Wilson var fornøyd og delte ut high fives til alle og enhver.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -
[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -