PSG og Real Madrid kjemper om Neymar

476
For hvilken klubb spiller Neymar etter sommeren? Bilde: Кирилл Венедиктов, Wikimedia.

Paris Saint-Germain og Real Madrid kjemper om Neymar. Mens PSG vil beholde sin superstjerne, er Neymar Real Madrids fremste mål på overgangsmarkedet etter at Christiano Ronaldo ble solgt.

Ifølge den spanske avisen AS ønsker PSG å øke lønnen til den brasilianske landslagsspilleren. Neymar tjener per dags dato 37 millioner euro. PSG er villige til å øke lønnen til 50 millioner. I så fall hadde Neymar tjent like mye som Messi, verdens best betalte fotballspiller.

De franske seriemesterne jobber også med at Neymar liker seg utenfor banen. Klubben har signert fysioterapeuten Bruno Mazziotti. 40-åringen er også fysioterapeuten for det brasilianske landslaget, og Neymar ble godt kjent med ham da han ble skadet i foten tidligere i år.

Ifølge sportsavisen Globo Esporte har Real Madrid sendt en representant til Santos for å forhandle med Neymars far som også er hans agent. AS beretter at Neymar ikke har en utkjøpsklausul i kontrakten. Dermed må Real Madrid overbevise PSG til å selge brasilianeren, noe som er lettere om han ønsker seg bort fra klubben.

- Annonse -

Hvis Real ikke lykkes med det, skal Neymars lagkamerat Kylian Mbappé være det første alternativet.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -