Belgia mot England – kampen om 3. plassen!

193

VM 2018 i Russland nærmer seg slutten. Nå skal medaljene fordeles. I dag kl. 16.00 spilles kampen om 3. plassen og bronsemedaljen. Det er så klart nedtur å ikke få spille den store finalen. Det å tape en semifinale er en tøff opplevelse for de fleste. Man er SÅ nærme det største trofeet i man kan kan få i fotball. Det er vanskelig for spillere og trenere å motivere seg 3-4 dager etter en kjempestor skuffelse. Men det å avslutte et VM å vise at man er blant de fire beste i verden er en god prestasjon. Både Belgia og England kan reise hjem med hevet hode. De har spilt et fantastisk bra mesterskap.

Belgia og England møttes i gruppespillet. Når de møttes var det en ren gruppefinale. Begge var videre på forhånd. Det var kun et spill om første og andreplass i gruppen. På forhånd ble det spekulert i om det var en fordel å tape kampen, fordi det ville bli en lettere vei til finalen for det laget som kom på andre plass. Nå bar ikke kampen preg av at ingen ville vinne kampen og Belgia gikk seirende ut av kampen. Det ble 1-0 etter en kjempescoring av Januzai.

Det kan være at trenerne slipper til noen nye spillere som har fått lite spilletid i mesterskapet. Det trenger ikke å være noe minus. Begge troppene er brede og gode, og det kan være positivt å få inn noen friske bein. I den første kampen ble mange av de største spillerne hvilt på begge lag.

Veien til bronsefinalen:
1/8-finalen: Belgia-Japan 3-2. England-Colombia 1-1 (4-3 straffer)
1/4-finalen: Belgia-Brasil 2-1. England-Sverige 2-0
1/2-finalen: Belgia-Frankrike 0-1. England-Kroatia 1-2 (ekstraomganger)

- Annonse -

Vi forventer i dag to lag som vil vinne 3. plassen og bronsemedaljen. Det er en stor prestasjon. Det er også godt å registrere at engelsk presse hyller laget sitt. Normalt sett så har det engelske landslaget blitt utskjelt i media etter mesterskap fordi de ikke har innfridd. Nå skriver de største avisene at de er stolte av laget sitt. Det er et ung mannskap hvor mange av de sentrale spillerne kan få med seg to verdensmesterskap til før karrieren er over.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -