Belgia vinner bronsefinalen mot England

161

Belgia har gått seirende ut av bronsefinalen. En tidlig scoring av Meunier og en sen scoring av Hazard sikret «Red Devils» 2-0-seieren over England, og tredje plassen i VM.

Belgia tok ledelsen etter kun litt over tre minutter. Chadli utnyttet rommet bak vingbekken etter en fin pasning av Lukaku, og slo inn på Meunier som styrte ballen i mål.

Belgia var i det følgende flinke til å utnytte rommet England bød på. England mistet ballen for ofte på midtbanen, og de belgiske overgangene  var farlige. Pickford reddet mot de Bruyne, Hazard ble blokkert, og Lukaku hadde en dårlig berøring i sekstenmeteren.

Etter rundt et kvarter ble England tryggere med ballen, men først resulterte det kun i to harmløse headinger. Etter halvspilt omgang kom Kane til Englands første gode mulighet, men bommet på målet.

- Annonse -

England kom ikke til flere sjanser med det første. Foran Pickford ble det farlig én gang til: Alderweireld skjøt ballen over målet etter et hjørnespark.

England hadde den første muligheten i andre omgang da Kane så vidt bommet på innlegget av Lingard. Kort tid etter var Lukakus dårlige første touch på nytt i veien for en stor belgisk målsjanse.

Generelt ble det færre sjanser i andre omgang. England slet som i hele turneringen med å skape noe mot etablert forsvar. Belgia klarte ikke å utnytte overgangene.

Etter 70 minutter hadde Dier Englands største mulighet til å utligne. Etter veggspill med Rashford gikk han alene mot Courtois og lobbet ballen over keeperen. Alderweireld sklitaklet ballen fra målstreken.

Da Belgia klarte å utnytte rommet ved overgangene ble det også farlig på den andre siden. Meunier dukket opp i Englands sekstenmeter, tok ballen volley, men Pickford viste sin klasse.

Kampen ble også avgjort etter en overgang, kun ett minutt etter Meuniers mulighet. De Bruynes pasning fant Hazard som ikke gjorde noen feil alene med Pickford.

England hadde deretter ingen flere muligheter til å komme tilbake. Belgia vant fortjent, og har belønnet seg selv for et godt mesterskap.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -