PSG-støtte på 300 millioner kroner, viste seg å være falskt

216

Brasilianske fotball er hardt rammet etter flystyrten, hvor nesten hele laget til Chapecoense styrtet i døden.

Den colombianske klubben Atletico Nacional, skulle møtte Chapecoense var en av de raskeste klubbene til å svare  på tragedien som skjedde i Brasil. De informerte fotball myndighetene om at de vil gi titelen til Chapecoense.

Meldingen ble formidlet til de regionale fotballforbundet CONMEBOL i en uttalelse. Atlético Nacional ber så CONMEBOL å overføre titelen til klubben, etter tragedien, og for å hedre dem som omkom i flystyrten. Chapecoense og Atlético skulle ha møtt hverandre på i dag.

Copa Sudamericana er, etter Copa Libertadores, den mest prestisjetunge turneringen i Sør-Amerika. I tillegg har alle klubber fra den brasilianske Serie A å gjøre en appell til det brasilianske fotballforbundet. Om ideen om at alle andre Serie A klubber kunne rykke ned, men hvor chapecoense  uansett ville bli i Serie A uten frykt for nedrykk i tre år.

- Annonse -

Corinthians har også sagt at klubben kan låne spillere fritt fra dem. Paris Saint-Germain er anklaget for å ha informert UEFA om at de ville donere 300 millioner til chapecoense.

Historien viste seg å være falsk etter at det hadde gått som vind på ulike sosiale medier og deler av de mer etablerte fotball-pressen.

Den franske avisen Le Parisien, sjekket opp på fakta før de la ut historien. De kontaktet PSG direkte og skrev umiddelbart etterpå på sin Twitter-konto at historien var falsk.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -